Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful CJ Brasov, Aristotel Cancescu, va fi cercetat in libertate sub control judiciar

Antena3 Antena3,
Seful CJ Brasov, Aristotel Cancescu, va fi cercetat in libertate sub control judiciar

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis marti ca presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, sa fie cercetat in stare de libertate, sub control judiciar, intr-un dosar in care este. continuă pe Antena3

Seful CJ Brasov, Aristotel Cancescu, acuzat de coruptie, va fi cercetat sub control judiciar

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Brasov, Aristotel Cancescu, va fi cercetat in libertate, sub control judiciar, relateaza Mediafax. Cancescu este acuzat de fapte de coruptie privind atribuirea.

VIDEO. UPDATE: Seful CJ Brasov, Aristotel Cancescu si administratorul public, Radu Ispas, RETINUTI de DNA. Si vicepresedintele CJ Brasov a fost adus la audieri. Ancheta il vizeaza si pe deputatul PC Ion Dinita

Seful CJ Brasov, Aristotel Cancescu si managerul public, Radu Ispas, au fost retinuti de DNA. Sediul Consiliului Judetean Brasov si locuintele presedintelui si vicepresedintelui CJ au fost perchezitionate luni dimineata de procurorii DNA, intr-un dosar in care sunt vizati mai multi functionari, pentru fapte de coruptie.

Cel mai bogat baron local, dus la DNA. Seful CJ Brasov, Aristotel Cancescu, acuzat de CORUPTIE

Update 13. 07- Seful CJ Brasov, Aristotel Cancescu, suspectat de fapte de coruptie, a fost luat de anchetatori si dus la audieri la DNA Brasov, in urma perchezitiilor facute dimineata in locuinta.

Seful CJ Brasov, Aristotel Cancescu, a fost retinut de DNA

00 -Presedintele Consiliului Judetean CJ) Brasov, Aristotel Cancescu, suspectat de fapte de coruptie, a fost retinut, luni seara, pentru 24 de ore, de catre procurorii DNA, dupa ce, in cursul.

Biroul celui mai bogat baron local, SIGILAT de procurorii DNA. Seful CJ Brasov, Aristotel Cancescu, ar fi dat contracte publice cu dedicatie

Update 09. 50 - Procurorii DNA au sigilat, luni dimineata, biroul presedintelui Consiliului Judetean CJ) Brasov, Aristotel Cancescu, care nu ajuns inca la sediul institutiei, iar perchezitiile continua.

VIDEO. UPDATE: Seful CJ Brasov, Aristotel Cancescu si managerul public, Radu Ispas, RETINUTI de DNA. Si vicepresedintele CJ Brasov a fost adus la audieri. Ancheta il vizeaza si pe deputatul PC Ion Dinita

Aristotel Cancescu, seful CJ Brasov, a fost retinut de DNA. Sediul Consiliului Judetean Brasov si locuintele presedintelui si vicepresedintelui CJ au fost perchezitionate luni dimineata de procurorii DNA, intr-un dosar in care sunt vizati mai multi functionari, pentru fapte de coruptie.

Presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, a fost retinut de DNA

Presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu PNL) a fost retinut pentru 24 de ore, luni seara, de procurorii DNA, intr-un caz in care exista suspiciuni de coruptie si de favorizare a unor firme la licitatii pentru lucrari autorizate de CJ Brasov. Procurorii anticoruptie au descins, luni dimineata, la sediul Consiliului Judetean Brasov, la domiciliul presedintelui CJ, Aristotel Cancescu si la mai multe firme care ar fi castigat o serie de contracte din bani publici.

Perchezitii la CJ Brasov. Cel mai bogat baron local din Romania, Aristotel Cancescu, cercetat pentru CORUPTIE

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) fac perchezitii, luni dimineata, la Consiliul Judetean Brasov. Presedintele si vicepresedintele Consiliului Judetean CJ), Aristotel Cancescu -.

Seful CJ Brasov, Aristotel Cancescu, a fost retinut de DNA pentru 24 de ore: Acesta este suspectat de coruptie (VIDEO)

Presedintele CJ Brasov, Aristotel Cancescu, a fost retinut, luni seara, de procuroriiDNA, in urma a peste sase ore de audieri, informeaza B1 TV. Procurorii anticoruptie spun ca Aristotel Cancescu ar fi se.

Cum functiona mafia lui Aristotel din Consiliul Judetean Brasov. Cancescu va fi cercetat in libertate, sub control judiciar

Aristotel Cancescu, presedintele CJ Brasov, a fost incatusat ieri fiind incriminat de coruptie. Principalele acuzatii se refera la contracte atribuite ilegal, dar si la platile ilegale ale unor sume mari de bani catre firmele de casa ale CJ Brasov. Si deputatul Ion Dinita este cercetat in acest dosar. Cancescu va fi cercetat in libertate, sub control judiciar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )