Libnet.ro
UNICEF

23:30

Seful cancelariei lui Orban despre candiatul PNL din Braila, implicat in batai si scandaluri: Nu are o problema de integritate

Antena3 Antena3,
Seful cancelariei lui Orban despre candiatul PNL din Braila, implicat in batai si scandaluri: Nu are o problema de integritate

Cazul unui candidat pe listele PNL Braila care a fost implicat in numeroase batai si pe numele caruia s-au deschis mai multe dosare penale a fost prezentat, vineri seara, la Punctul de intalnire. continuă pe Antena3

Se inchide Bucurestiul?! Ce a spus Ludovic Orban despre acest scenariu

In ultima perioada se tot ehiculeaza ideea de carantinare totala a Capitalei. Incidenta infectarilor, depasind cifra de 3 la mia de locuitori, a determinat autoritatile sa treaca scolile in scenariul Rosu. in acelasi timp au fost inchise, din nou, restaurantele si tot ceea ce tine de teatru si cinematografe. Se inchide Bucurestiul sau nu Decizia .

Ciolacu, despre sesizarile PNL si USR la CCR privind numirea lui Iordache: Nu mai bine nu il votau, decat sa conteste?

Marcel Ciolacu a declarat, intrebat despre sesizarile PNL si USR la Curtea Constitutionala privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ, ca nu era mai bine sa nu il voteze, decat sa conteste la CCR votul in plenul reunit al Parlamentului. Liderul PSD a adaugat ca nu au exista negocieri cu PNL si USR ca sa voteze pentru numirea lui Iordache.

Raed Arafat, despre bilantul alarmant din Romania. 255 de localitati au rata de incidenta peste 3 la mia de locuitori: De aici vine presiunea

Faptul ca situatia in spitale este una disperata nu mai este o noutate. Ceea ce nu stiam este, insa, numarul ingrijorator al localitatilor care depasesc rata de incidenta critica, de peste 3 cazuri la mia de locuitori. in cursul serii de ieri, Raed Arafat a prezentat oficial bilantul COVID-19 din Romania, iar din pacate, cifrele .

Ludovic Orban, despre controversele privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ: Colegii din USR sa consume mai putina energie in inventarea de conflicte cu PNL si sa se concentreze pe batalia cu PSD (VIDEO)

Pemierul Ludovic Orban a reactionat, joi, la reprosurile adresate PNL, in urma votului din Parlament prin care social-democratul Florin Iordache a devenit presedinte al Consiliului Legilativ. Liderul liberal a.

Orban, despre anuntul Patriarhie privind pelerinajul de Sfantul Dumitru: Apreciez dorinta de a respecta regulile de protectie sanitara

Premierul Ludovic Orban a declarat intrebat despre regulile anuntate de Patriarhia Romana privind pelerinajul de Sfantul Dumitru ca apreciaza faptul ca exista dorinta de a respecta regulile. Seful Executivului a mai spus ca specialistii vor formula un punct de vedere si acesta va fi prezentat public, precizand ca spera sa se ajunga la o forma de acord.

Ludovic Orban, despre Traian Berbeceanu: Va fi un prefect foarte bun la Bucuresti. Un om corect, cinstit, ferm

Ce il recomanda pe fostul comisar de politie Traian Berbeceanu pentru functia de prefect al Capitalei? Premierul Ludovic orban spune ca este un om integru, ferm si care actioneaza in baza legii si va fi un prefect foarte bun pentru ca are capacitatea de conduce fortele de ordine si de a gestiona situatiile de criza.

COVID-19: Declaratia lui Orban despre cresterea capacitatii de testare din Romania

Premierul Ludovic Orban spune ca iluzia cu testarea in masa este vanduta de PSD de la inceputul pand.

Ludovic Orban, despre amanarea alegerilor: Fiecare zi in care acest Parlament isi prelungeste activitatea peste termenul constitutional, este o zi in care Romania este in pericol (VIDEO)

In timpul zilei de joi, 22 octombrie, premierul Ludovic Orban a sustinut o declaratie de presa in timpul careia a fost intrebat si de ce Guvernul nu doreste amanarea alegerilor parlamentare din acest.

CORONAVIRUS |Ministrul Nelu Tataru, despre rata mortalitatii din Romania: Noi am ales sa raportam toate decesele cauzate de SARS-CoV-2, dar si prin decompensarea patologiilor

Ministrul Sanatatii vine cu explicatii cu privire la rata ridicata a mortalitatii pacientilor cu coronavirus din Romania. Nelu Tataru a precizat, vineri, ca autoritatile din tara noastra raporteaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )