Libnet.ro
UNICEF

11:00

Seful diplomatiei europene denunta arestarile masive din Rusia

Adevărul Adevărul,
Seful diplomatiei europene denunta arestarile masive din Rusia

Inaltul Reprezentant UE pentru Afaceri Externe, Josep Borrell, a denuntat arestarile masive si folosirea disproportionata a fortei in cursul manifestatiilor desfasurate sambata in Rusia pentru eliberarea opozantului Aleksei Navalnii si impotriva regimului Putin. continuă pe Adevărul

Protestele din Rusia: Moscova cere explicatii Statelor Unite

Ambasada SUA la Moscova va trebui sa dea explicatii in legatura cu publicarea pe site-ul sau a itinerariilor manifestatiilor organizate sambata in Rusia de opozanti, a transmis Ministerul rus al Afacerilor Externe, care a anuntat ca ii va convoca pe diplomatii americani, relateaza AFP. Urmareste aici LIVEVIDEOTEXT Proteste masive in Rusia in sprijinul lui Navalnii: Zeci de mii de manifestanti la Moscova si in alte orase din tara Politia a arestat peste 1. 600 de oameni, printre care si Iulia Navalnaia.

VIDEO Protestatarii din Rusia, batuti violent de fortele de ordine Peste 2.000 de manifestanti arestati

Imagini filmate la protestele din Rusia, in care fortele de ordine ii lovesc cu brutalitate pe manifestanti, au fost distribuite masiv pe internet. Potrivit celei mai recente raportari a site-ului independent de monitorizare a activitatii politiei OVD-Info, cel putin 2. 250 de persoane au fost retinute in cursul demonstratiilor ce au loc sambata in Rusia.

Mii de arestari in timpul protestelor din Rusia. Confruntari intre sustinatorii lui Alexei Navalnii si fortele de ordine. Printre cei arestati se numara si sotia opozantului lui Putin (VIDEO)

Rusia are parte de cele mai ample proteste din ultimii ani. Zeci de mii de sustinatori ai lui Alexei Navalnii au iesit pe strazile din 100 de orase din Rusia pentru a protesta fata de arestarea politicianului de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )