Libnet.ro
UNICEF

21:45

Seful Fondul Proprietatea, despre IPO-ul Hidroelectrica: Dificil cand lumea se pregateste de alegeri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Seful Fondul Proprietatea, despre IPO-ul Hidroelectrica: Dificil cand lumea se pregateste de alegeri

Schimbarile politice din ultimele luni si faptul ca deciziile majore sunt in general evitate de factorul politic in perioadele electorale fac listarea pe bursa a Hidroelectrica putin probabila pana la alegerile din 2020 2021, considera Johan. continuă pe Wall-Street Ro

Meyer (Fondul Proprietatea), despre obligatia statului de a vinde pana la 8% din actiunile sale la Petrom: Este un cosmar. Daca se va intampla, vor fi ani de litigii, pentru ca unii se vor simti inselati

Legislatia nu e clara cu privire la cine sunt beneficiarii si care este cu exactitate procentul de actiuni, in urma faptului ca Guvernul a fost obligat de Instanta Suprema sa vanda pana la 8% din actiunile Petrom catre salariati, la pretul de acum 15 ani, reiese din declaratiile lui Johan Meyer, CEO Franklin Templeton Investments si manager de Fond, Fondul Proprietatea.

Meyer (Fondul Proprietatea): Discutiile pentru vanzarea participatiei la Hidroelectrica au fost blocate de OUG 1142018

Fondul Proprietatea FP) a purtat negocieri cu unii investitori pentru a vinde participatia de 20% la Hidroelectrica, insa OUG 1142018 a blocat aceste discutii, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, Johan Meyer, CEO Franklin Templeton Investments si manager de Fond, Fondul Proprietatea, potrivit Agerpres.

Fondul proprietatea: Vanzarea a 8% dintre actiunile Petrom catre angajati poate duce la ani multi de procese

Vanzarea a aproximativ 8% din actiunile Petrom catre angajati va insemna un proces complex, care va genera litigii ce se vor intinde pe mai multi ani, intrucat legislatia nu este clara cu privire la cine sunt beneficiarii si care este cu exactitate procentul de actiuni, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, Johan Meyer, CEO Franklin Templeton Investments si manager de Fond, Fondul Proprietatea.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 20 - 27 IUNIE Fondul Proprietatea - cel mai bun parcurs din BET-FI

Titlurile Fondul Proprietatea FP), emitentul cu cea mai mare pondere in indicele BET-FI, au crescut cu 3,06%, in raport cu moneda euro, in intervalul 20 - 27 iunie, reprezentand actiunile cu cel mai bun parcurs din cadrul indicelui financiar, care a urcat cu doar 0,48%, in aceeasi perioada de raportare.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )