Libnet.ro
UNICEF

07:45

Un fost sef al aeroporturilor din Bucuresti, cercetat in trecut de DNA, numit director la Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Un fost sef al aeroporturilor din Bucuresti, cercetat in trecut de DNA, numit director la Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti

Sorinel Ciobanu, fost sef al aeroporturilor Baneasa si Otopeni, cercetat in trecut de DNA pentru abuz in serviciu, a fost numit director general interimar al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), care administreaza aeroporturile Capitalei, informeaza Mediafax. Decizia a fost luata vineri, in prima sedinta a noului Consiliu de Administratie al Aeroporturi Bucuresti. Citeste despre Dosarul schimbului de terenuri la Aeroportul Baneasa in sectiunea Dosare de Achizitii Publice. continuă pe Hotnews

Mesajul unui fost sef al PNL Cluj dupa perchezitiile DNA: Am incredere in prezumtia de nevinovatie a presedintelui CJ, Horea Uioreanu

Fostul presedinte al PNL Cluj, senatorul Marius Nicoara, anunta printr-un comunicat ca a plecat de urgenta de la Bucuresti la Cluj, unde azi, de dimineata, DNA a facut mai multe perchezitii, inclusiv la sediul CJ Cluj, la domiciliul presedintelui CJ, Horea Uioreanu, totodata liderul PNL Cluj.

Vineri va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti cea de a doua editie a evenimentului Inregistrat in Romania

Vineri va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti cea de a doua editie a evenimentului Inregistrat in Romania. Alternosfera, Omul cu Sobolani, Luna Amara, Niste Baieti sunt trupele care vor sustine recitaluri pe 30 mai 2014, incepand cu orele 19. Pentru fanii Alternosfera, Arenele Romane din Bucuresti au o insemnatate deosebita: anul trecut, pe 25 mai, formatia a incheiat Turneul EPIZODIA in acelasi loc, in fata a peste 3. 000 de fani - o performanta pentru scena de rock alternative de la noi.

VIDEO. Un traficant de droguri din Bucuresti cultiva cannabis pe muzica lui Vivaldi

35 de kilograme de cannabis au fost gasite de politie si procurorii DIICOT, in urma perchezitiilor la locuintele unor traficanti de droguri din Bucuresti. Un barbat a fost retinut pentru 24 de ore. Anchetatorii au descoperit ca plantele erau crescute folosind terapia prin muzica, traficantul punandu-le plantelor muzica de Vivaldi.

Restaurante din Bucuresti si Ilfov, vizate intr-un dosar de evaziune cu carne

Administratorii mai multor restaurante din Bucuresti si Ilfov sunt cercetati de politistii bucuresteni, in urma extinderii unei anchete deschise intr-un caz de evaziune cu carne. Politia Capitaleia a arestat.

Investitii in stomatologie: 300.000 de euro pentru deschiderea unei clinici private din Bucuresti

O clinica stomatologica privata din Bucuresti, Clinica Dr. Melnic, a facut o investitie de 300. 000 de euro pentru deschiderea unei locatii noi. Clinica va oferi servicii de lux in radiologie, chirurgie, implanturi dentare, parodontologie, edondontie,.

Perchezitii de amploare la evazionistii de carne din Bucuresti, Ilfov si Constanta

Perchezitii de amploare au avut loc la evazionistii de carne din Bucuresti, Ilfov si Constanta. Mascatii au descins la locuintele mai multor suspecti si la anumite restaurante de lux, hipermarketuri si carmangerii.

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti are un nou sef

Sorinel Ciobanu, fost sef al aeroporturilor Baneasa si Otopeni, cercetat in trecut de DNA pentru abuz in serviciu, a fost numit director general interimar al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), care administreaza aerogarile Capitalei .

Presedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, retinut. A platit un sondaj de opinie din mita primita - referat DNA

Horea Uioreanu, presedintele Consiliului Judetean Cluj, a fost retinut de procurorii anticoruptie pentru luare de mita,instigare la fals in inscrisuri, complicitate la spalare de bani. in acelasi dosar au fost retinuti oamenii de afaceri Ioan Bene si Vasile Pogacean pentru dare de mita .

Un tramvai al liniei 41 a deraiat in zona Piata Presei Libere din Bucuresti

Un tramvai al liniei 41 a deraiat, vineri dimineata, in apropiere de capatul de linie de la Piata Presei Libere. Conform purtatorului de cuvant al RATB, Constantin tobescu, nu au fost inregistrate victime.

Carne tranzactionata la negru, in curtea unui supermarket din Bucuresti

Mai multe persoane sunt cercetate pentru evaziune fiscala dupa ce doi soferi au fost prins in flagrant, in parcarea unui supermarket din Capitala, in timp ce transportau ilegal carne dintr-o masina in alta pentru a o vinde la negru.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )