Libnet.ro
UNICEF

00:07

Seful sindicatului politistilor din Olt despre scandalul Gabriel Oprea: Care onoare la vreun ministru in Romania?!

Adevărul Adevărul,
Seful sindicatului politistilor din Olt despre scandalul Gabriel Oprea: Care onoare la vreun ministru in Romania?!

Seful Sindicatului Politistilor din Olt, Cristel Iotu, invitat sa comenteze cazul in care, in urma cu o saptamana, un coleg din Bucuresti si-a pierdut viata in misiune deschizand drumul ministrului Oprea in coloana oficiala, a refuzat sa se pronunte pe marginea circumstantelor accidentului, dar a vorbit despre demisia superiorului sau si despre moralitatea clasei politice. continuă pe Adevărul

VIDEO Vicepresedintele sindicatului politistilor din Vrancea: Colegii mei fac cheta sa cumpere echipamente pentru autoturisme si motociclete

Agentul sef principal Cristian Grosu spune ca oamenii legii apeleaza la firme de specialitate, de unde cumpara din bani proprii echipamente pentru masini sau motocicleta.

REVISTA BLOGURILOR: Moise Guran, despre scandalul Oprea: Democratia e prea mult pentru clasa noastra politica

Pe blogurile de marti, citim despre scandalul Oprea si despre reteaua de postaci care il protejeaza. Moise Guran comenteaza ca scena politica din Romania pare desprinsa dintr-o fabula de La Fontaine, iar Tolontan arata ca politicienii romani nu stiu sa dialogheze cu alegatorii.

Ce spun sindicalistii din Politie despre moartea politistului din coloana oficiala a lui Oprea

Liderii Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual SNPPC) sustin ca ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a fost transformat intr-o tinta politica si nu trebuie sa demisioneze si le-au cerut colegilor sa se abtina de la declaratii. Pozitia sindicatului a fost criticata dur de un alt sindicat al politistilor, care cere ca Oprea sa plece.

Victor Ponta, despre scandalul politistului mort: E o lectie buna chiar si pentru Oprea

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu poate comenta ancheta privind moartea politistului din coloana oficiala a lui Oprea, intrucat are interdictie de la CSM, insa a aratat ca din punct de vedere politic este o lectie buna chiar si pentru Oprea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )