Libnet.ro
UNICEF

10:15

Selby, eliminat in primul tur la Romanian Snooker Masters. Bingham si Robertson au oferit un adevarat thriller

Online Sport Online Sport,
Selby, eliminat in primul tur la Romanian Snooker Masters. Bingham si Robertson au oferit un adevarat thriller

Mark Selby, campionul mondial in exercitiu si principalul favorit la castigarea turneului invitational Romanian Snooker Masters de la Bucuresti, a parasit competitia inca din primul tur, fiind invins de chinezul Liang Wenbo, cu 4-2, dupa un meci de uzura in care cel supranumit Bufonul din Leicester nu a reusit un break mai mare de 50 de puncte. Intr-o alta partida din sesiunea de seara, fostii campioni mondiali Stuart Bingham si Neil Robertson au oferit un adevarat thriller, cu numeroase rasturnari, cel mai mare break al turneului si un decisiv palpitant. continuă pe Online Sport

Maguire, dominator in primul meci la Romanian Snooker Masters

Scotianul Stephen Maguire s-a simtit excelent la masa de joc, miercuri dupa-amiaza, in meciul disputat contra lui Mark King in prima runda la Romanian Snooker Masters, turneul invitational gazduit de Circul Metropolitan in perioada 14-18 martie.

Vrajitorul Higgins trece de un prim tur complicat la Romanian Snooker Masters

Cvadruplul campion mondial John Higgins s-a calificat, joi, in sferturile turneului invitational Romanian Snooker Masters de la Bucuresti.

Programul primelor meciuri de la Romanian Snooker Masters

Miercuri debuteaza la Bucuresti prima editie a Romanian Snooker Masters, turneu invitational la care participa 16 jucatori de top si care face parte din calendarul World Snooker.

Romanian Snooker Masters: John Higgins, in sferturile competitiei de la Bucuresti - Barry Hawkins, eliminat

John Higgins, numarul 5 mondial, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de snooker Romanian Masters, competitie care se desfasoara la Circul Metropolitan din Bucuresti. Barry Hawkins a fost eliminat de Ryan Day, scor 4-2, in optimile de finala.

Prima surpriza la Romanian Snooker Masters

Turneul invitational de snooker de la Bucuresti a debutat, miercuri, cu un rezultat surpriza in meciul dintre dublul campion mondial Mark Williams si Ali Carter.

Momente jenante pentru campionul mondial Mark Selby la Bucuresti

Mark Selby, campionul mondial in exercitiu si principalul favorit la castigarea turneului Romanian Snooker Masters, a avut parte de un moment care l-a facut sa roseasca in timpul meciului dintre Mark Williams si Ali Carter.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )