Libnet.ro
UNICEF

23:30

Semne bune inainte de US Open: Monica Niculescu a castigat turneul de la New Haven la dublu. Ce premiu a incasat

Adevărul Adevărul,
Semne bune inainte de US Open: Monica Niculescu a castigat turneul de la New Haven la dublu. Ce premiu a incasat

Aflata pe locul 57 mondial in clasamentul de simplu si pe pozitia a 16-a in cel de dublu, romanca a facut pereche cu cea mai buna jucatoare de dublu din lume si cele doua au dat lovitura la ultima intrecere inainte de US Open. continuă pe Adevărul

Monica Niculescu si Sania Mirza au castigat proba de dublu de la New Haven

Perechea Monica Niculescu/Sania Mirza Romania/India), cap de serie numarul 2, a castigat proba de dublu din cadrul turneului WTA de la New Haven, dupa ce a trecut in finala de perechea Katerina Bondarenko/Chia-Jung Chuang Ucraina/Taiwan), scor 7-5, 6-4.

Monica Niculescu, in finala probei de dublu a turneului de la New Heaven

Monica Niculescu/Sania Mirza, cap de serie numarul doi, a castigat, vineri noapte, scor 2-6, 6-3, 10-8, partida disputata cu dublul sloven Andreja Klepac/Katarina Srebotnik in semifinalele.

Victorie pentru Monica Niculescu, la New Haven

Perechea formata din jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu si indiana Sania Mirza a castigat, sambata, proba de dublu din cadrul turneului WTA de la New Haven Connecticut), dotat cu.

Tenis: Monica Niculescu si Sania Mirza, calificate in sferturile probei de dublu la New Haven

Perechea alcatuita din jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu si indiana Sania Mirza s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la New Haven Connecticut), dotat cu premii totale de 695. 900 dolari, miercuri, dupa 6-0, 6-3 cu americancele Louisa Chirico si Alison Riske.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )