Libnet.ro
UNICEF

00:07

Senatorul Gavrila Ghilea despre legea votului prin corespondenta: Este o prima victorie a PNL

Adevărul Adevărul,
Senatorul Gavrila Ghilea despre legea votului prin corespondenta: Este o prima victorie a PNL

Legea votului prin corespondenta este o victorie, dar si o restanta onorata pentru PNL sustine senatorul liberal Gavrila Ghilea. continuă pe Adevărul

Dragnea: Legea votului prin corespondenta ar putea fi validata miercurea viitoare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, luni, la sfarsitul primei sedinte a noii conduceri a partidului, ca s-a discutat despre legea votului prin corespondenta si ca aceasta va fi supusa votului in Parlament miercurea viitoare.

Legea votului prin corespondenta, adoptata de Senat

Senatul a adoptat proiectul de lege privind votul prin corespondenta elaborat de Autoritatea Electorala Permanenta si asumat de Comisia parlamentara speciala de Cod electoral. Acesta ajunge marti la Camera Deputatilor, camera decizionala, unde are termen pentru amendamente pana lunea viitoare. Legea se refera doar la romanii care au domiciliul sau resedinta in afara tarii, presupune o perioada de preinregistrare si se aplica in cazul alegerilor parlamentare, prezidentiale si europarlamentare. Vezi aici proiectul de lege in forma initiala.

Proiectul legii votului prin corespondenta a fost adoptat de Senat

ACTUALIZARE 17:40 Proiectul legii votului prin corespondenta a fost adoptat, astazi, de plenul Senatului, fiind inregistrate 117 voturi pentru si zece impotriva, transmit televiziunile de stiri. *ACTUALIZARE 14:03 Stroe, despre votul prin corespondenta: PSD trebuie sa concretizeze vorbele in fapte *ACTUALIZARE 13:58 Peter Paczolay Comisia de la Viena): Votul prin corespondenta, o necesitate.

Proiectul legii votului prin corespondenta, adoptat de Senat

Proiectul legii votului prin corespondenta a fost adoptat, luni, de plenul Senatului, cu 117 voturi pentru si zece impotriva.

Proiectul votului prin corespondenta, adoptat de Camera saptamana viitoare

ACTUALIZARE 14:03 Stroe, despre votul prin corespondenta: PSD trebuie sa concretizeze vorbele in fapte Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, a declarat, astazi, ca in urmatoarele doua saptamani parlamentarii trebuie sa dezbata proiectul de lege privind votul prin corespondenta, punctand ca in acest caz PSD trebuie sa demonstreze concretizarea vorbelor in fapte, informeaza surse din presa. *ACTUALIZARE 13:58 Peter Paczolay Comisia de la Viena): Votul prin corespondenta, o necesitate *ACTUALIZARE 13:56 Mituletu-Buica: AEP spera ca Parlamentul sa adopte un cod electoral care sa fie aplicat la alegerile din 2019 *ACTUALIZARE 12:52: Deputatul Uioreanu: Votul prin corespondenta, blocat si sabotat de majoritatea pesedista.

Legea votului prin corespondenta, votata in Senat. UDMR ataca proiectul de lege la CCR

Legea votului prin corespondenta a fost votata in Senat, cu 117 voturi pentru si 10 impotriva, dupa ce saptamana trecuta a trecut in unanimitate in Comisie.

Votul prin corespondenta. Ce modificari cere Expert Forum

Legea votului prin corespondenta trebuie sa ii includa pe toti romanii, atat pe cei aflati peste hotare, cat si pe cei aflati in tara, a aratat organizatia non-guvernamentala Expert Forum, in contextul urgentarii adoptarii actului.

Klaus Iohannis saluta votul senatorilor pe Legea votului prin corespondenta

Presedintele Klaus Iohannis a salutat adoptarea legii votului prin corespondenta de catre senatori si si-a exprimat speranta ca partidele isi vor mentine entuziasmul in acest caz astfel incat saptamana.

Raport EFOR: Restantele legii privind votul prin corespondenta

Expert Forum a analizat proiectul legii votului prin corespondenta, identificand puncetele lipsa ale legii dar si cum pot fi indreptate lucrurile. EFOR aminteste ca partidele politice au promis dupa alegerile din noiembrie 2014 o lege a votului prin corespondenta, ca redactarea unui proiect de lege a durat mai mult decat trebuia, iar Autoritatea Electorala Permanenta AEP) l-a pus pe masa Comisiei parlamentare in mai putin de 24 de ore.

Gorghiu: Proiectul legat de votul prin corespondenta va intra luni in Senat

Proiectul de lege privind introducerea votului prin corespondenta va intra luni, 19 octombrie, pe ordinea de zi a Senatului, a declarat astazi, la Baia Mare, copresedintele PNL Alina Gorghiu, care a precizat ca prin adoptarea acestui act normativ se ajunge la o situatie de normalitate, transmit surse din presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )