Libnet.ro
UNICEF

17:30

Senatul nu a primit pana vineri o demisie a lui Darius Valcov din functia de senator

Hotnews Hotnews,
 Senatul nu a primit pana vineri o demisie a lui Darius Valcov din functia de senator

Senatul nu a primit pana vineri o demisie a lui Darius Valcov din functia de senator, desi avocata acestuia, Lucia Furtuna, anuntase inca de marti ca acesta a demisionat din functie. continuă pe Hotnews

Senatul nu a primit pana astazi o demisie a lui Darius Valcov din functia de senator

Senatul nu a primit pana vineri o demisie a lui Darius Valcov din functia de senator, desi avocata acestuia, Lucia Furtuna, anuntase inca de marti ca acesta a demisionat din functie.

Senatul nu a primit inca cererea de demisie a lui Darius Valcov din functia de senator

Reprezentantii Senatului au declarat, vineri, ca fostul ministru al Finantelor Darius Valcov nu si-a depus pana in prezent demisia din functia de senator, cu toate ca avocata acestuia, Lucia Furtuna,.

Senatul nu a primit demisia lui Darius Valcov

Senatul nu a primit pana vineri o demisie a lui Darius Valcov din functia de senator, desi avocata lui, Lucia Furtuna, a anuntat inca de marti ca fostul ministru a demisionat din functie, relateaza Mediafax.

Darius Valcov a recunoscut ca a primit mita 1,5 milioane de euro: Banii gasiti in casa ii aveam de la trei nunti si un botez

Darius Valcov a recunoscut ca a primit spaga 1,5 milioane de euro de la Theodor Berna. Declaratiile lui Valcov au fost facute in cadrul unui autodenunt in care fostul ministru al Finantelor a precizat ca in.

VIDEO Darius Valcov a recunoscut ca a primit 1,5 milioane de euro de la Theodor Berna (referat DNA) / Fostul ministru a sustinut ca avea bani de la trei nunti si un botez

Darius Valcov a recunoscut, cu ocazia audierii in calitate de inculpat, ca a primit 1,5 milioane de euro de la omul de afaceri Theodor Berna, potrivit unui referat al procurorilor DNA in care se arata ca fostul ministru a sustinut ca banii gasiti in casa proveneau de la trei nunti si un botez, scrie Agerpres.

Fostul ministru Darius Valcov a recunoscut in fata procurorilor ca a primit 1,5 milioane de euro

Darius Valcov, fostul ministru al Finantelor, a recunoscut in fata procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) o parte din acuzatiile care i se aduc, inclusiv ca a primit 1,5 milioane de euro mita. Cu toate acestea Curtea Suprema a respins cererea procurorilor de a emite un nou mandat de arestare pe numele acestuia.

iCCJ respinge a doua cerere de arestare preventiva a lui Darius Valcov

ACTUALIZARE 20:03 Curtea Suprema a respins astazi a doua propunere formulata de DNA pentru arestarea preventiva a lui Darius Valcov, privind infractiuni de efectuare de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia. * Avocat: Valcov a demisionat din Parlament * Senat: Nu am primit demisia.

Darius Valcov, adus la DNA pentru noi audieri

Fostul ministru de Finante Darius Valcov a fost la sediul DNA, unde a stat doar aproximativ o jumatate de ora. Valcov este arestat preventiv, fiind acuzat de trafic de influenta pentru ca ar fi.

Darius Valcov afla daca ramane in arest preventiv

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov afla marti daca scapa sau nu de arestul preventiv, informeaza B1 TV. Valcov cere sa fie cercetat fie in arest la domiciliu fie sub control judiciar. Decizia va fi.

Darius Valcov petrece Pastele la Beciul Domnesc. Fostul primar slatinean a recunoscut ca a fost ajutat in afaceri de actualul edil suspendat, Minel Prina

Judecatorii inaltei Curt de Casatie si Justitie au respins, marti 7 aprilie, solicitarea lui Darius Valcov, fost primar de Slatina si ex-ministru de Finante, de a fi eliberat din arest si a fi cercetat in arest la domiciliu. Tot marti, aceeasi instanta a respins a doua solicitare a Directiei Nationale Anticoruptie de arestare preventiva a lui Valcov, acuzat de trafic de influenta si folosire de informatii oficiale in folosul propriu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )