Libnet.ro
UNICEF

22:31

Senatul SUA aproba un pachet de 100 de miliarde de dolari pentru masuri de urgenta destinate contracararii epidemiei

Hotnews Hotnews,
 Senatul SUA aproba un pachet de 100 de miliarde de dolari pentru masuri de urgenta destinate contracararii epidemiei

Senatul SUA a aprobat, miercuri, un proiect legislativ care prevede alocarea a 100 de miliarde de dolari pentru masuri de urgenta destinate contracararii epidemiei de coronavirus si efectelor acesteia, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Marea Britanie lanseaza un program de imprumuturi in valoare de 400 de miliarde de dolari pentru a sustine economia

Marea Britanie va lansa un program de 330 de miliarde de lire sterline 399 miliarde dolari), sub forma de garantii de imprumuturi, precum si alte masuri pentru sustinerea companiilor care risca sa intre in faliment din cauza pandemiei de coronavirus, transmite Reuters.

Coronavirus in lume: Bilantul deceselor se apropie de 3.000 in Italia Numarul total de cazuri de infectii la nivel mondial a depasit pragul de 200.000 UE isi inchide frontierele

Europa a depasit miercuri Asia la numarul de decese din cauza coronavirusului, potrivit bilantului realizat de AFP, pornind de la datele oficiale. Italia a inregistrat miercuri un nou record al deceselor, bilantul total apropiindu-se de 3. Numarul cazurilor de coronavirus la nivel mondial a depasit pragul de 200. 000 fiind consemnate pana acum peste 8. 000 de decese, in timp ce 164 de state sunt afectate de pandemia Covid-19. Toate cele 50 de state americane au fost lovite de pandemie, dupa ce West Virginia a raportat primul caz de infectie in cursul zilei de marti, noteaza BBC News. UE a anuntat inchiderea frontierelor externe pentru cetatenii non-europeni. Vezi date in timp real privind situatia din fiecare tara --------------------23:27: Doi ministri din Brazilia au fost testati pozitiv cu coronavirusul Covid-1923:00: Senatul SUA aproba un pachet de 100 de miliarde de dolari pentru masuri de urgenta destinate contracararii epidemiei22:41: Serviciile de pompe funebre din Bergamo fac fata cu greu deceselor cauzate de epidemia Covid-19 22:25: Nigeria restrictioneaza intrarea in tara pentru calatorii din 13 tari22:02: General Motors si Ford anunta suspendarea productiei de masini in America de Nord21:46: Statele Unite suspenda operatiunile de viza care nu sunt urgente din toata lumea21. 15: Brazilia inregistreaza doua noi decese, bilantul ridicandu-se la 3. Cele doua persoane aveau 65, respectiv 80 de ani. 10: Pakistan confirma primul deces din princina corovirusului, in timp ce numarul pacientilor infectatati a crescut la 260. 00 Cancelarul german Angela Merkel a spus miercuri ca Germania se confrunta cu cea mai mare provocare de dupa Al II-lea Razboi Mondial. 03: Rusia conduce o campanie de dezinformare privind coronavirusul pentru a genera panica in Occident, spune un document la UE.

Congresul SUA a adoptat un plan de ajutor social de 100 miliarde de dolari

Congresul SUA a adoptat un plan de ajutor social de aproximativ 100 de miliarde de dolari destinat americanilor afectati de impactul economic al pandemiei de coronavirus. Presedintele SUA, Donald Trump, sustine.

Donald Trump va cere Congresului SUA un plan de relansare economica in valoare de 850 miliarde dolari

Pandemia de coronavirus a lovit puternic cele mai dezvoltate economii ale lumii, iar specialistii invoca pe z ice trece perspectiva unei noi recesiuni globale. in acest context Donald Trump va cere Congresului SUA.

Wall Street a inchis marti in crestere, investitorii salutand un plan de pana la 1.000 de miliarde de dolari al lui Trump pentru sustinerea economiei

Actiunile de pe Wall Street au inchis marti in crestere, revenindu-si dupa cea mai slaba evolutie din ultimele trei decenii consemnata luni, investitorii salutand planurile Casei Albe prin care economia ar putea beneficia de pana la 1. 000 de miliarde de dolari pentru atenuarea impactului epidemiei de coronavirus, transmite CNBC.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )