Libnet.ro
UNICEF

06:30

Marea Britanie lanseaza un program de imprumuturi in valoare de 400 de miliarde de dolari pentru a sustine economia

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie lanseaza un program de imprumuturi in valoare de 400 de miliarde de dolari pentru a sustine economia

Marea Britanie va lansa un program de 330 de miliarde de lire sterline 399 miliarde dolari), sub forma de garantii de imprumuturi, precum si alte masuri pentru sustinerea companiilor care risca sa intre in faliment din cauza pandemiei de coronavirus, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

in Portul Constanta ajung in continuare deseuri din Marea Britanie

In Portul Constanta au fost descoperite inca sapte containere de deseuri, pe langa celelalte 26 identificate saptamana trecuta de Garda de Mediu. Toate veneau din Marea Britanie si urmau sa ajunga la firme de reciclare din judetul Ilfov.

Scolile din Marea Britanie se inchid de vineri. Bilantul deceselor din Regat a ajuns la 104

Scolile din Marea Britanie se inchid incepand de vineri, intr-o incercare de a limita raspandirea noului coronavirus in arhipelag. Mai departe, pentru armonizarea socului economic provocat de COVID-19,.

Supermarketurile din Marea Britanie iau masuri dure dupa ce oamenii s-au imbulzit la cumparaturi: Niciun cumparator nu mai are dreptul sa ia mai mult de trei produse de acelasi fel

Romania nu-i nici pe departe singura tara in care oamenii s-au imbulzit in supermarketuri sa-si faca provizii la debutul pandemiei de coronavirus. O situatie identica s-a petrecut in Marea Britanie, iar.

CORONAVIRUS |Al treilea bebelus din Marea Britanie, testat pozitiv cu COVID-19

Un al treilea bebelus din Marea Britanie, de 9 luni, a fost confirmat cu coronavirus. in prezent, micutul se afla in izolare, alaturi de ceilalti doi beblusi testati pozitiv cu COVID-19, unul de 9 luni.

Marea Britanie vizeaza sub 20.000 de decese cauzate de Covid-19 (consilier stiintific)

Marea Britanie spera ca masurile luate pentru combaterea coronavirusului vor duce la un numar sub 20. 000 de decese in urma epidemiei, a declarat marti Patrick Vallance, seful echipei de consilieri stiintifici ai guvernului britanic, potrivit Reuters.

Romania continua sa fie lada de gunoi a Europei: Un nou container cu deseuri, sosit din Marea Britanie, a fost descoperit in Portul Constanta

Politistii de frontiera din Portul Constanta Sud Agigea au depistat mati un nou container illegal de deseuri sosit din Marea Britanie in Romania. Transportatorii au incercat sa pacaleasca vigilenta.

CORONAVIRUS. Sfaturile oficiale date de Ministerul Sanatatii din Marea Britanie pentru populatie: Stai acasa, izolat, 7 zile. Nu abuzati de numarul de urgenta. Nu luati medicamente, lasati corpul sa lupte cu virusul

Marea Britanie isi sfatuieste populatia sa stea acasa daca are simptome de infectare cu coronavirus, in niciun caz sa nu mearga la farmacie sau spital. Stati acasa daca aveti una dintre urmatoarele.

Covid-19. Marea Britanie ia masuri nemaiintalnite din al Doilea Razboi Mondial: Premierul cere ajutorul producatorilor auto pentru a produce aparatura medicala

In lupta cu coronavirusul, Marea Britanie apeleaza la solutii nemaiintalnite din Al Doilea Razboi Mondial. Biroul premierului Boris Johnson face apel la producatorii auto si firmele de inginerie pentru a gasit o.

Boris Johnson cere oprirea activitatilor sociale din Marea Britanie

Premierul britanic Boris Johnson a cerut, luni, oprirea tuturor activitatile sociale din Marea Britanie si a ordonat persoanelor vulnerabile sa se izoleze timp de 12 saptamani, intensificand lupta cu epidemia de coronavirus care se indreapta spre perioada de varf.

Marea Britanie anunta masuri pentru limitarea raspandirii epidemiei de coronavirus

Marea Britanie adopta mai multe masuri pentru limitarea raspandirii epidemiei de coronavirus, intre care se numara evitarea contactelor intre persoane si deplasarile care nu sunt necesare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )