Libnet.ro
UNICEF

15:30

Sentinta definitiva pentru avocatul din Iasi care a ucis doi oameni dupa ce s-a urcat beat la volan si a condus cu peste 150km/h (VIDEO)

B1 B1,
Sentinta definitiva pentru avocatul din Iasi care a ucis doi oameni dupa ce s-a urcat beat la volan si a condus cu peste 150km/h (VIDEO)

Avocatul din Iasi care in urma cu cateva luni a ucis doi oameni si a ranit alti doi dupa ce s-a urcat baut la volan, si-a primit pedeapsa. Magistratii l-au condamnat la cinci ani si opt luni de. continuă pe B1

Pedeapsa pe care a primit-o avocatul din Iasi care a condus baut si a accidentat mortal doi tineri. Barbatul avea 155 de kilometri la ora

Avocatul iesean care s-a urcat beat la volan si a condus cu 150 de kilometri la ora, a fost condamnat, marti, de inalta Curte de Casatie si Justitie, la cinci ani si opt luni de inchisoare. Decizia es.

Basescu:Pentru iesirea din zona gri a Republicii Moldova trebuie luata in considerare varianta reunificarii cu Romania

Fostul sef al statului Traian Basescu a declarat, marti, la o intalnire cu parlamentari moldoveni, ca, pentru iesirea din zona gri a Republicii Moldova, trebuie luata in considerare varianta reintregirii tarii. El a avertizat ca, urmare a semnarii Acordului de asociere la UE, economia Republicii Moldova va intra in coliziune cu economia europeana, ceea ce ridica anumite riscuri, el amintind ca industria romaneasca a fost pulverizata dupa semnarea acordului cu UE in 1996, informeaza news. ro.

Maia Sandu: Ilan Sor va avea dreptul sa candideze la parlamentare. Pana la alegeri nu va exista nicio sentinta definitiva de condamnare

Presedintele PAS, Maia Sandu, considera ca primarul de Orhei, Ilan Sor, va putea candidata la alegerile parlamentare din 2018, desi a fost condamnat de prima instanta la sapte ani de inchisoare. Sandu a tras aceasta concluzie in urma unui articol de presa, in care se spune ca dosarul lui Sor inca nu a ajuns la Curtea de Apel, fiind tergiversat de instanta de fond timp de patru luni.

O femeie din Iasi, inselata de sot, primeste despagubiri uriase la divort

Un barbat este obligat de Tribunalul Iasi sa plateasca fostei sotii despagubiri de 35. 000 de lei pentru suferinta morala cauzata de divort. Barbatul a fost foarte suparat atunci cand fosta lui sotie.

Scene de o cruzime infioratoare intr-un cartier din Iasi! Un maidanez este atacat cu salbaticie de un caine de lupta - VIDEO

Scene de o cruzime infioratoare filmate intr-un cartier iesean. Un trecator a surprins cu telefonul mobil pe stapanul unui caine de lupta care asista nepasator la atacul dezlantuit al an.

Scene de o cruzime infioratoare intr-un cartier din Iasi. Un maidanez este atacat cu salbaticie de un caine de lupta - VIDEO

Scene de o cruzime infioratoare filmate intr-un cartier iesean. Un trecator a surprins cu telefonul mobil pe stapanul unui caine de lupta care asista nepasator la atacul dezlantuit al an.

Acestea sunt cuplurile din zodiac care se despart inainte de nunta. Vezi daca te numeri printre ele

Nunta ne uneste cu perechea noastra pentru tot restul vietii. Atunci cand luam decizia de a ne casatori, ar trebui ne gandim foarte bine si sa ne bazam pe sentimentele noastre, dar si pe conexiunea.

Document incendiar pentru judecatoarea din Telepatia

Inalta Curte de Casatie si Justitie a condamnat un judecator la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru ca, in timp ce judeca un dosar, a incheiat un contract cu una dintre p?.

Mesajul cutremurator al preotului din Dolj care s-a sinucis: Nu lasa ambitia si orgoliul sa puna stapanire pe ceea ce simti

Preotul Ionel Neagu, in varsta de 40 ani, si-a pus capat zilelor sambata, iar trupul neinsufletit al acestuia a fost descoperit de vecini in curtea casei parohiale din satul Grindeni,.

Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina

Nea Vasile, un batran de 76 de ani, din localitatea Izvorul Muntelui, judetul Neamt, care mergea zilnic pe jos 10 kilometri a murit dupa ce a fost lovit de masina. Batranul era celebru dupa ce presa locala i-a.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )