Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu:Pentru iesirea din zona gri a Republicii Moldova trebuie luata in considerare varianta reunificarii cu Romania

Hotnews Hotnews,
 Basescu:Pentru iesirea din zona gri a Republicii Moldova trebuie luata in considerare varianta reunificarii cu Romania

Fostul sef al statului Traian Basescu a declarat, marti, la o intalnire cu parlamentari moldoveni, ca, pentru iesirea din zona gri a Republicii Moldova, trebuie luata in considerare varianta reintregirii tarii. El a avertizat ca, urmare a semnarii Acordului de asociere la UE, economia Republicii Moldova va intra in coliziune cu economia europeana, ceea ce ridica anumite riscuri, el amintind ca industria romaneasca a fost pulverizata dupa semnarea acordului cu UE in 1996, informeaza news. ro. continuă pe Hotnews

La Bucuresti va avea loc Reuniunea Comisiei Comune pentru Integrare Europeana dintre Parlamentul Republicii Moldova si cel al Romaniei

Reuniunea Comisiei Comune pentru Integrare Europeana dintre Parlamentul Republicii Moldova si Parlamentul Romaniei va avea loc la Bucuresti, in perioada 20-21 noiembrie 2017. Cea de a VI-a Reuniune a Comisiei va fi gazduita de Parlamentul Romaniei.

Chisinaul va prezenta in curand un document asupra statului special al Transnistriei in cadrul Republicii Moldova

Guvernul de la Chisinau anunta ca in viitorul apropiat urmeaza sa fie prezentata o viziune asupra statului special pentru Transnistria in cadrul Republicii Moldova reintegrate. Documentul este acum in proces de consultare cu societatea civila.

Un aradean contribuie la promovarea Republicii Moldova in plan extern

La Chisinau, Republica Moldova, in cadrul unui eveniment diplomatic cu caracter economic, vor fi semnate, astazi, doua acorduri de colaborare in beneficiul cetatenilor Republicii Moldova.

Vadim Krasnoselski, liderul separatist de la Tiraspol, respinge discutiile privind federalizarea Republicii Moldova

Liderul regimului pro-rus din Transnistria, Vadim Krasnoselski, a respins posibilitatea unor negocieri politice despre o eventuala reintegrare a regiunii pe baza federalizarii Republicii Moldova .

Jazbec, BCE: Sistemul bancar din zona euro trebuie curatat urgent de creditele neperformante

Creditele neperformante din bilanturile bancilor din zona euro franeaza cresterea economica si creeaza un risc sistemic, deci o rezolvare a acestei probleme este urgenta, potrivit lui Bostjan Jazbec, membru al Consiliului guvernatorilor Bancii Centrale Europene BCE).

isi pregateste Turcia iesirea din NATO? Declaratie controversata a unui lider de la Ankara

Turcia trebuie sa reconsidere calitatea sa de membru NATO, a declarat Yalc305;n Topcu, principalul consilier al presedintelui turc Recep Tayyip Erdogan. Turcia are a doua cea mai mare armata din alianta, dupa.

Sentinta definitiva pentru avocatul din Iasi care a ucis doi oameni dupa ce s-a urcat beat la volan si a condus cu peste 150km/h (VIDEO)

Avocatul din Iasi care in urma cu cateva luni a ucis doi oameni si a ranit alti doi dupa ce s-a urcat baut la volan, si-a primit pedeapsa. Magistratii l-au condamnat la cinci ani si opt luni de.

Document incendiar pentru judecatoarea din Telepatia

Inalta Curte de Casatie si Justitie a condamnat un judecator la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru ca, in timp ce judeca un dosar, a incheiat un contract cu una dintre p?.

Achizitia rachetelor Patriot, aviz pozitiv in comisia pentru aparare din Senat

8232;Romania va trebui sa plateasca anul acesta un miliard de dolari pentru rachetele Patriot, sistemul de aparare urmand sa fie functional din 2019. Legea privind achizitia rachetelor Patriot a fost.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )