Libnet.ro
UNICEF

23:30

Document incendiar pentru judecatoarea din Telepatia

Antena3 Antena3,
Document incendiar pentru judecatoarea din Telepatia

Inalta Curte de Casatie si Justitie a condamnat un judecator la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru ca, in timp ce judeca un dosar, a incheiat un contract cu una dintre p?. continuă pe Antena3

Basescu:Pentru iesirea din zona gri a Republicii Moldova trebuie luata in considerare varianta reunificarii cu Romania

Fostul sef al statului Traian Basescu a declarat, marti, la o intalnire cu parlamentari moldoveni, ca, pentru iesirea din zona gri a Republicii Moldova, trebuie luata in considerare varianta reintregirii tarii. El a avertizat ca, urmare a semnarii Acordului de asociere la UE, economia Republicii Moldova va intra in coliziune cu economia europeana, ceea ce ridica anumite riscuri, el amintind ca industria romaneasca a fost pulverizata dupa semnarea acordului cu UE in 1996, informeaza news. ro.

Termen in cazul mitei pentru judecatoarea Terceanu

Judecatoarea Geanina Terceanu va audiata de magistratii Instantei Supreme in dosarul in care este acuzata ca a primit mita de la fratii Becali si Cristi Borcea. Procurorii DNA sustin ca cei.

Sentinta definitiva pentru avocatul din Iasi care a ucis doi oameni dupa ce s-a urcat beat la volan si a condus cu peste 150km/h (VIDEO)

Avocatul din Iasi care in urma cu cateva luni a ucis doi oameni si a ranit alti doi dupa ce s-a urcat baut la volan, si-a primit pedeapsa. Magistratii l-au condamnat la cinci ani si opt luni de.

Achizitia rachetelor Patriot, aviz pozitiv in comisia pentru aparare din Senat

8232;Romania va trebui sa plateasca anul acesta un miliard de dolari pentru rachetele Patriot, sistemul de aparare urmand sa fie functional din 2019. Legea privind achizitia rachetelor Patriot a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )