Libnet.ro
UNICEF

14:30

Separatistii prorusi din estul Ucrainei incearca sa obtina legimitate prin alegerile de duminica

Antena3 Antena3,
Separatistii prorusi din estul Ucrainei incearca sa obtina legimitate prin alegerile de duminica

Alegerile prezidentiale si legislative de duminica vor oferi legitimitate noii puteri, a declarat vineri un oficial al Republicii Donetk, autoproclamate de separatistii prorusi in estul Ucrainei, scrie. continuă pe Antena3

Alegeri in estul Ucrainei: separatistii prorusi incearca sa obtina legimitate

Separatistii prorusi din estul Ucrainei incearca sa obtina legimitate prin alegerile ce vor avea loc duminica, intr-un scrutin nerecunoscut de comunitatea internationala.

Alegeri in estul Ucrainei

Separatistii prorusi din estul Ucrainei incearca sa obtina legimitate prin alegerile ce vor avea loc duminica, intr-un scrutin nerecunoscut de comunitatea internationala.

Germania si Franta fac apel la Rusia sa nu recunoasca alegerile din estul Ucrainei

Germania si Franta au facut apel la Rusia sa nu recunoasca alegerile organizate duminica de rebelii prorusi in estul Ucrainei, informeaza Mediafax.

Unul dintre liderii separatistilor din estul Ucrainei sustine ca gruparea pe care o conduce ar detine un focos nuclear

Unul dintre liderii separatistilor din estul Ucrainei afirma ca gruparea pe care o conduce ar detine o focoasa nucleara. Stirea transmisa de portalul ucrainean censor. net, preluata de site-ul deschide. md de la Chisinau, face referire la Nicolai Kozitin, cel care sustine acest fapt. Focoasa nucleara ar avea drept provenienta fostul arsenal strategic al Ucrainei.

Conflictul armat din estul Ucrainei: Separatistii sustin ca au descoperit aproape 300 de cadavre de femei

Liderul separatistilor prorusi din regiunea Donetk a anuntat vineri ca peste 280 de cadavre ale unor femei disparute mai demult au fost descoperite in gropi comune in apropierea orasului.

Un civil si un militar ucrainean au fost ucisi in confruntarile din estul Ucrainei

Un civil si un militar ucrainean au fost ucisi in ultimele 24 de ore in estul Ucrainei, au anuntat autoritatile locale. Kievul i-a acuzat pe separatistii prorusi ca au incalcat armistitiul de 45 de ori in .

Separatistii din estul Ucrainei sustin ca au descoperit cadavrele a peste 280 de femei in Donetk

Cadavrele a peste 280 de femei disparute au fost descoperite in gropi comune in apropierea orasului Krasnoarmeisk, sustine liderul separatistilor prorusi din regiunea Donetk, citat de RIA Novosti. Corpurile a.

ONU: Peste 4.000 de morti in conflictul din estul Ucrainei, dintre care 300 in ultimele zece zile

Conflictul din estul separatist prorus al Ucrainei s-a soldat cu 4. 035 de morti in peste sase luni si jumatate, dintre care aproximativ 300 in ultimele zece zile, potrivit unui nou raport al ONU, relateaza AFP,.

Bilant: Peste 4.000 de morti in conflictul din estul Ucrainei

Conflictul din estul separatist prorus al Ucrainei s-a soldat cu 4. 035 de morti in peste sase luni si jumatate, dintre care aproximativ 300 in ultimele zece zile, potrivit unui nou raport al ONU care ilustreaza fragilitatea armistitiului incheiat la inceputul lui septembrie, relateaza Mediafax.

Ultimul bilant al conflictului din estul Ucrainei: peste 4.000 de morti, 300 numai in ultimele zece zile

Conflictul din estul Ucrainei, zona au loc lupte armate intre fortele proguvernamentale si separatisii prorusi, s-a soldat cu 4. 035 de morti in peste sase luni si jumatate, dintre care aproximativ 300 in ultimele zece zile, potrivit unui nou raport al ONU, informeaza Le Monde in editia sa electronica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.5176 seconds )