Libnet.ro
UNICEF

11:45

Germania si Franta fac apel la Rusia sa nu recunoasca alegerile din estul Ucrainei

România Liberă România Liberă,
Germania si Franta fac apel la Rusia sa nu recunoasca alegerile din estul Ucrainei

Germania si Franta au facut apel la Rusia sa nu recunoasca alegerile organizate duminica de rebelii prorusi in estul Ucrainei, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Romania a DEPASIT Germania, Franta si Marea Britanie. Sunt 8.000 in toata tara

Suntem campioni la numarul de farmacii. in doar cativa ani, am reusit sa depasim tari precum Germania, Franta sau Marea Britanie. Cu peste opt mii de farmacii in toata tara, Romania este a cincea tara.

Basescu: Dupa alegerile din Republica Moldova fac vizita de ramas bun si voi cere cu acest prilej cetatenia

Presedintele Traian Basescu a anuntat, miercuri, intr-un interviu acordat postului national de televiziune Moldova 1, ca dupa alegerile parlamentare din Republica Moldova va face o vizita de ramas bun la .

Basescu: Dupa alegerile din R. Moldova fac vizita de ramas bun si voi cere cu acest prilej cetatenia

Presedintele Traian Basescu a anuntat, miercuri, intr-un interviu acordat postului national de televiziune Moldova 1, ca dupa alegerile parlamentare din Republica Moldova va face o vizita de ramas bun la Chisinau, ocazie cu care va cere si cetatenia, informeaza Mediafax.

UE va impune noi sanctiuni Rusiei, daca Moscova recunoste alegerile din Republicile Donetk si Lugansk

Daca Rusia va recunoaste alegerile sefilor si deputatilor Parlamentelor din Republicile Populare Donetk si Lugansk, asa ceva nu va trece cu vederea, ci dimpotiva, va contribui la majorarea sanctiunilor impuse.

Ponta: Cota unica de 16% ramane pana la alegerile din 2016

Tara noastra va pastra cota unica de impozitare de 16% pana la alegerile parlamentare din 2016, dupa care fortele politice care vor iesi castigatoare din acel scrutin vor adopta o decizie cu privire la mentinerea acesteia, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax.

Ponta: Cota unica de 16% ramane pana la alegerile din 2016; cei care castiga atunci decid daca o mentin

Cota unica de impozitare ramane la 16% pana la alegerile parlamentare din 2016, o decizie cu privire la mentinerea acesteia urmand sa fie adoptata de fortele politice care vor iesi castigatoare din acel scrutin, a declarat premierul Victor Ponta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )