Libnet.ro
UNICEF

09:30

Serena Williams a demolat-o pe Carla Suarez Navarro in finala de la Miami

Online Sport Online Sport,
Serena Williams a demolat-o pe Carla Suarez Navarro in finala de la Miami

Pentru Serena Williams finala de sambata de la Miami Open cu Carla Suarez Navarro din Spania a fost o simpla formalitate, dupa ce in semifinale a invins-o in trei seturi pe Simona Halep. continuă pe Online Sport

Serena Williams a cucerit titlul la Miami! Americanca a batut-o fara drept de apel pe Carla Suarez Navarro

Serena Williams a avut nevoie de numai 57 de minute pentru a castiga cel de-al optulea titlu la Miami. Ea a trecut de Carla Suarez Navarro, scor 6-2, 6-0!.

WTA Miami: Carla Suarez Navarro vs Andrea Petkovic, prima semifinala a competitiei

Andrea Petkovic favorita numarul 9) si Carla Suarez Navarro favorita numarul 12) s-au calificat in semifinalele turneului Premier Mandatory de la Miami.

Carla Suarez Navarro - Andrea Petkovic, prima semifinala a turneului Miami Open

Jucatoarele de tenis Andrea Petkovic Germania), locul 10 WTA si cap de serie numarul 9, si Carla Suarez Navarro Spania), locul 12 WTA si cap de serie numarul 12, se vor intalni, joi, in prima semifinala a.

Live Text Miami 2015. Simona Halep - Serena Williams: vineri, ora 04.00. Adevarata finala a turneului de la Miami

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3 si liderul mondial Serena Williams se vor confrunta, vineri, de la ora 04. 00, intr-un meci mult asteptat, din semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

WTA Miami: Carla Suarez Navarro s-a calificat in finala

Carla Suarez Navarro favorita 12) s-a calificat, joi, in finala turneului Premier Mandatory de la Miami, dupa ce a trecut, in doua seturi, de Andrea Petkovic cap de serie numarul 9).

Serena Williams a castigat pentru a opta oara turneul de la Miami

Jucatoarea americana Serena Williams, numarul 1 mondial, a castigat, sambata, pentru a opta oara turneul de categorie Premier Mandatory de la Miami, invingand-o in finala pe sportiva spaniola Carla Suarez Navarro, a 12-a favorita, scor 6-2, 6-0.

Serena Williams a castigat pentru a opta oara turneul de la Miami

Jucatoarea americana Serena Williams, numarul 1 mondial, a castigat, sambata, pentru a opta oara turneul de categorie Premier Mandatory de la Miami, invingand-o in finala pe sportiva spaniola Carla Suarez.

Serena Williams a castigat pentru a opta oara turneul de la Miami

Serena Williams a castigat, sambata, pentru a opta oara turneul de categorie Premier Mandatory de la Miami, informeaza The Guardian. Jucatoarea de tenis din SUA, numarul unu mondial, a invins-o in finala pe.

Simona Halep - Serena Williams la Miami Open. Romanca depasit o importanta borna financiara din castiguri

Simona Halep - Serena Williams la Miami Open a fost meciul in care jucatoarea noastra a ratat calificarea in finala dar a facut o figura foarte frumoasa, apreciata unanim de toata lumea tenisului.

Simona Halep: Serena Williams este mai buna ca mine. Am de invatat multe lucruri de la ea

Simona Halep a tinut-o pe teren doua ore si opt minute pe Serena Williams in semifinalele turneului Premier Mandatory de la Miami. In cele din urma, jucatoarea noastra a fost invinsa cu 7-5 in decisiv. Serena Williams este mai buna ca mine. Am de invatat multe lucruri de la ea. Sunt o fana a Serenei de mult timp. Ii respect cariera si o respect pe ea, a precizat Simona dupa infrangerea de vineri. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )