Libnet.ro
UNICEF

19:15

Serena Williams a castigat pentru a opta oara turneul de la Miami

Antena3 Antena3,
Serena Williams a castigat pentru a opta oara turneul de la Miami

Jucatoarea americana Serena Williams, numarul 1 mondial, a castigat, sambata, pentru a opta oara turneul de categorie Premier Mandatory de la Miami, invingand-o in finala pe sportiva spaniola Carla Suarez. continuă pe Antena3

Serena Williams a castigat pentru a opta oara turneul de la Miami

Jucatoarea americana Serena Williams, numarul 1 mondial, a castigat, sambata, pentru a opta oara turneul de categorie Premier Mandatory de la Miami, invingand-o in finala pe sportiva spaniola Carla Suarez Navarro, a 12-a favorita, scor 6-2, 6-0.

Serena Williams a castigat pentru a opta oara turneul de la Miami

Serena Williams a castigat, sambata, pentru a opta oara turneul de categorie Premier Mandatory de la Miami, informeaza The Guardian. Jucatoarea de tenis din SUA, numarul unu mondial, a invins-o in finala pe.

Simona Halep a fost invinsa de Serena Williams in semifinalele turneului de la Miami

Simona Halep, locul 3 WTA, a ratat calificarea in finala turneului Premier Mandatory Open, fiind invinsa de Serna Williams, numarul 1 mondial. in meciul de vineri, care a durat doua ore si opt minute, Serena Will.

Serena Williams a demolat-o pe Carla Suarez Navarro in finala de la Miami

Pentru Serena Williams finala de sambata de la Miami Open cu Carla Suarez Navarro din Spania a fost o simpla formalitate, dupa ce in semifinale a invins-o in trei seturi pe Simona Halep.

Simona Halep o intalneste pe Serena Williams, de la ora 04:00, in semifinalele turneului Miami Open

Romanca Simona Halep o va intalni vineri, de la ora 04:00, pe americanca Serena Williams in semifinalele turneului Miami Open. Am jucat repede cu Stephens, am facut cel mai bun tenis al meu, a revenit spectaculos.

Nadia Comaneci alaturi de Simona Halep inaintea infruntarii titanilor cu Serena Williams

Cea mai mare gimnasta din toate timpurile, Nadia Comaneci, a publicat pe Twitter un mesaj de sustinere pentru Simona Halep inaintea meciului cu Serena Williams din semifinalele turneului de la Miami.

Simona Halep, invinsa de Serena Williams in semifinale la Miami Open dupa o lupta titanica

Simona Halep a parasit, vineri dimineata in Romania, turneul de la Miami in faza semifinalelor, fiind invinsa de lidera mondiala Serena Williams la capatul a trei seturi extrem de disputate pe durata a peste doua ore. Halep a cedat usor primul set, apoi s-a adunat si a luat meciul pas cu pas, reusind sa produca fisurile necesare in jocul Serenei pentru a forta decisivul. Halep a revenit de la 2-5 in decisiv, cu trei game-uri la rand, dar in final a cedat un break la zero si astfel s-a scris istoria acestui meci asteptat de toata lumea si care a certificat inca o data ca Halep este o rivala de temut pentru Serena.

WTA Miami Serena Williams dupa ce a aflat ca joaca semifinala cu Halep: Am fost dezamagita ca nu am putut juca la Indian Wells cu Halep, abia astept sa joc acum

Numarul 1 mondial, Serena Williams, a declarat, miercuri, ca regreta ca nu a putut juca la turneul de la Indian Wellls cu Simona Halep, insa a subliniat ca abia astepta sa evolueze in semifinale la Miami Open contra numarului 3 mondial. Meciul Halep - Williams este programat, vineri, de la ora 04.

VIDEO Simona Halep nu si-a dat seama cand a castigat setul doi cu Serena Williams

Foarte concentrata la ce avea de facut pe teren, Simona Halep nici nu a realizat cand a castigat setul doi al meciului cu Serena Williams din semifinalele Miami Open. In timp ce Serena Williams se indrepta resemnata spre banca ei, Halep se pregatea in terenul ei pentru un nou game si a primit cu surprindere vestea castigarii setului de la centralul Kader Nouni. Vedeti mai jos momentul.

Serena Williams: Am fost dezamagita ca nu am putut juca la Indian Wells cu Halep. Asa ca acum abia astept sa joc cu ea

Jucatoarea de tenis Serena Williams, numarul 1 mondial a declarat, dupa ce a aflat ca se va intalni cu Simona Halep in semifinala de la Miami Open, ca regreta ca nu a putut juca la turneul de la Indian Wellls.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )