Libnet.ro
UNICEF

19:00

Serena Williams, eliminata de la Miami

Antena3 Antena3,
Serena Williams, eliminata de la Miami

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, numarul unu mondial, a fost invinsa de rusoaica Svetlana Kuznetova cu 6-7 3), 6-1, 6-2, luni, in optimile de finala ale turneului WTA Premier de la Miami. continuă pe Antena3

Serena Williams, eliminata in optimi la Miami. Nu s-a mai intamplat de 16 ani sa rateze sferturile

Calificata in sferturile de finala la Miami Open, Simona Halep a primit luni o noua veste buna dupa eliminarea polonezei Agnieszka Radwanska. Principala favorita Serena Williams a fost eliminata si lasa deschisa lupta pentru un loc in finala pe partea de sus a tabloului. Invingatoarea meciului Halep-Bacsinszky va juca in semifinale cu invingatoarea meciului Kuznetsova-Svitolina sau Makarova.

Miami Open: Serena Williams, invinsa de Svetlana Kuznetova

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, numarul 1 mondial, a fost invinsa, luni seara, de rusoaica Svetlana Kuznetova cu 6-7 3), 6-1, 6-2, luni, in optimile de finala ale turneului WTA Premier de la Miami Florida).

VIDEO Serena Williams a ratat o minge de meci la Miami si a alergat serios pentru victorie

Jucatoarea americana Serena Williams, locul 1 WTA, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-3, 5-7, 6-2, pe compatrioata ei Christina Mchale, locul 56 WTA, dupa un meci care a durat doua ore si sapte minute, in turul secund al Miami Open.

Serena Williams se califica in optimi la Miami Open si atinge inca o cifra uriasa

Serena Williams s-a calificat in optimile de finala de la Miami Open, turneu la care n-a mai pierdut un meci din 2012.

Sperietura pentru Serena Williams in primul meci la Miami Open

Serena Williams, principala favorita la castigarea Miami Open, turneul WTA Premier Mandatory de 6. 8 de dolari care tine capul de afis in tenisul feminin in aceasta perioada, a avut nevoie de trei seturi pentru a ajunge in turul al treilea.

VIDEO Serena Williams se cearta cu arbitrul de scaun: Mereu te iei de mine! Ori imi dai avertisment, ori taci!

Serena Williams s-a rafuit cu arbitrul de scaun Kader Nouni in timpul partidei cu Zarine Diyas. Serena a obtinut victoria cu numarul 750 in WTA si va juca azi in sferturi.

Serena Williams a ajuns, sambata noptea, la cea de-a 750 victorie din cariera

Serena Williams a ajuns, sambata noptea, la cea de-a 750 victorie din cariera .

WTA Miami Ziua suprizelor. Serena a fost eliminata de Kuznetova

Suriza de proportii in optimi la Miami unde Serena Williams a fost eliminata de Svetlana Kuznetova in trei seturi, scor 6-7; 6-1; 6-2. Este jucatoarea numarul 1 a lumii intr-o scadere de forma? Infrangerea categorica din aceasta seara, dar si finala pierduta la Indian Welles in fata Victorie Azarenka par sa indice acest lucu.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )