Libnet.ro
UNICEF

15:00

Serghei Lavrov considera ca rezolutia antirusa adoptata de Congresul SUA este un gest ostil

B1 B1,
Serghei Lavrov considera ca rezolutia antirusa adoptata de Congresul SUA este un gest ostil

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, considera ca adoptarea de catre Consgresul Statelor Unite a rezolutiei care prevede noi sanctiuni impotriva Rusiei si furnizarea de armament Ucrainei este un gfgest. continuă pe B1

John Kerry si Serghei Lavrov se intalnesc duminica la Roma

Secretarul de stat american John Kerry si ministrul de externe rus Serghei Lavrov se vor intalni duminica la Roma, la doua zile dupa ce Congresul SUA a autorizat livrarea de arme catre Ucraina, transmite AFP citat de Agerpres.

Departamentul de Stat al SUA: intalnire John Kerry - Serghei Lavrov, luni, la Roma. Ce subiecte sunt pe agenda celor doi diplomati

Secretarul de Stat american, John Kerry, se va intalni cu omologul sau rus, Serghei Lavrov, luni, la Roma, pentru a discuta despre evolutiile din Orientul Mijlociu, Ucraina si Siria, a anuntat vineri o purtatoare de cuvant a Departamentului de Stat, Marie Harf, potrivit AFP.

Moscova isi exprima regretele profunde pentru legea adoptata de congresul SUA

Rusia si-a exprimat ieri regretele profunde dupa adoptarea de catre Congresul american a unui text care autorizeaza noi sanctiuni impotriva Moscovei si livrarea de arme letale Ucrainei, relateaza AFP, citat de Agerpres.

Congresul SUA adopta definitiv legea sanctiunilor impotriva Rusiei

Congresul american a adoptat definitiv, ieri, legea ce autorizeaza noi sanctiuni impotriva Rusiei si o majorare a ajutorului militar, inclusiv letal, acordat Ucrainei, acest din urma aspect fiind respins pentru moment de presedintele american Barack Obama, informeaza AFP, citat de Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )