Libnet.ro
UNICEF

05:15

Serghei Lavrov: Protestatarii din fata ambasadei Rusiei din Kiev doreau varsarea de sange

Hotnews Hotnews,
 Serghei Lavrov: Protestatarii din fata ambasadei Rusiei din Kiev doreau varsarea de sange

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a apreciat sambata ca protestele violente din fata ambasadei Rusiei de la Kiev au fost initiate cu scopul de a ocupa cladirea reprezentantei si de a provoca varsarea de sange, relateaza agentia RIA Novosti. continuă pe Hotnews

Serghei Lavrov: Protestatarii din Kiev au vrut sa provoace o varsare de sange

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat sambata ca protestele violente din fata ambasadei Rusiei de la Kiev au fost initiate cu scopul de a ocupa cladirea reprezentantei si de a provoca varsarea de sange, relateaza agentia RIA Novosti.

Lavrov despre incidentele de sambata din fata Ambasadei ruse la Kiev: Manifestantii doreau varsarea de sange

Scopul actiunii de sambata din fata Ambasadei ruse la Kiev era ocuparea cladirii si varsarea de sange, a acuzat ministrul rus de externe Serghei Lavrov. Exista indicii care arata ca scopul atacatorilor.

Circa 300 de persoane protesteaza violent in fata Ambasadei Rusiei la Kiev

Aproximativ 300 de persoane protestau in fata Ambasadei Rusiei de la Kiev, reusind sa dea jos steagul rus de pe cladire, sa rastoarne masini si sa sparga mai multe geamuri ale reprezentantei, relateaza agentia Itar-Tass, scrie Mediafax .

Proteste violente in fata Ambasadei Rusiei de la Kiev

Aproximativ 300 de persoane au protestat sambata seara in fata Ambasadei Rusiei de la Kiev, reusind sa dea jos steagul rus de pe cladire, sa rastoarne masini si sa sparga mai multe geamuri ale reprezentantei .

Ucraina, in prag de RAZBOI. Manifestantii ucraineni au blocat accesul in sediul Ambasadei Rusiei la Kiev si au smuls drapelul rus de pe cladire

Cateva sute de manifestanti ucraineni au blocat sambata accesul in Ambasada Rusiei de la Kiev, au dat jos drapelul rus de pe sediul acesteia, au aruncat cu oua in cladire si au rasturnat autoturismele.

Lavrov: Evenimentele din Irak oglindesc esecul total al aventurii americano-britanice

Evenimentele actuale din Irak sunt rezultatul actiunilor intreprinse de SUA si Marea Britanie, iar situatia a scapat de sub control, a declarat ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov. Aceasta este ilustrarea.

Kiev: Autoritatile nu accepta cererile protestatarilor privind Rusia

Ucraina nu poate intrerupe relatiile diplomatice cu Rusia, o cerinta impusa de persoanele care protesteaza in fata Ambasadei Rusiei de la Kiev, considera ministrul ucrainean de Externe, Andrei Descita, relateaza agentia ucraineana oficiala Ukrinform, preluata de Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )