Libnet.ro
UNICEF

13:00

Serghei Lavrov: Rusia nu va interveni militar in Ucraina

B1 B1,
Serghei Lavrov: Rusia nu va interveni militar in Ucraina

Ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov, a dat asigurari, luni, ca Rusia nu va interveni militar in Ucraina, relateaza AFP. Nu va fi nicio interventie militara, suntem in favoarea unei rezolvari. continuă pe B1

Serghei Lavrov sustine ca Rusia nu va interveni militar in Ucraina

Ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov, a asigurat luni ca nu va fi nicio interventie militara a Rusiei in Ucraina si a apreciat ca o incetare a focului imediata si fara conditii prealabile trebuie discutata la.

Serghei Lavrov: Nu va fi nicio interventie militara a Rusiei in Ucraina

Ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov, a declarat luni ca nu va fi nicio interventie militara a Rusiei in Ucraina, relateaza AFP, prelaut de Mediafax. stire in curs de externe .

Ministrul rus de Externe: Nu va fi nicio interventie militara a Rusiei in Ucraina

Nu va fi nicio interventie militara a Rusiei in Ucraina, a declarat luni ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov, relateaza AFP. Lavrov a apreciat ca o incetare a focului imediata si fara.

Lavrov: Rusia are acordul de principiu al Kievului privind un nou convoi umanitar

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, sustine ca Moscova a transmis joi Kievului o noua nota privind trimiterea unui al doilea convoi umanitar in estul Ucrainei, dupa ce a primit acordul de principiu al autoritatilor ucrainene.

Serghei Lavrov denunta ca provocatoare planurile NATO de a se extinde catre est

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a catalogat luni ca provocatoare planurile NATO de a se extinde in mod permanent in est, pana catre frontierele Rusiei, relateaza agentia Itar-Tass, citata de Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )