Libnet.ro
UNICEF

01:05

Serghei Lavrov denunta ca provocatoare planurile NATO de a se extinde catre est

Hotnews Hotnews,
 Serghei Lavrov denunta ca provocatoare planurile NATO de a se extinde catre est

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a catalogat luni ca provocatoare planurile NATO de a se extinde in mod permanent in est, pana catre frontierele Rusiei, relateaza agentia Itar-Tass, citata de Mediafax. continuă pe Hotnews

LIVE TEXT Criza din Ucraina: Soldatii ucraineni s-au retras de pe aeroportul din Lugansk/ Ministrul apararii din Ucraina: Ne confruntam cu un mare razboi cu Rusia

Trupele ucrainene s-au retras luni de pe aeroportul din Lugansk, dupa ce au siferit tiruri de artilerie din partea armatei ruse, a declarat un purtator de cuvant al militarilor ucraineni, Andrii Lysenko, citat de AFP. Vladimir Putin a acuzat luni Kievul ca a refuzat sa aiba discutii politice directe cu separatistii din estul Ucrainei. 15: Serghei Lavrov denunta ca provocatoare planurile NATO de a se extinde catre est 20. 30: Vladimir Putin l-a avertizat pe Barroso: Daca vreau, ocup Kievul in doua saptamani - surse La Repubblica .

Serghei Lavrov: Rusia nu va interveni militar in Ucraina

Ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov, a dat asigurari, luni, ca Rusia nu va interveni militar in Ucraina, relateaza AFP. Nu va fi nicio interventie militara, suntem in favoarea unei rezolvari.

Serghei Lavrov sustine ca Rusia nu va interveni militar in Ucraina

Ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov, a asigurat luni ca nu va fi nicio interventie militara a Rusiei in Ucraina si a apreciat ca o incetare a focului imediata si fara conditii prealabile trebuie discutata la.

Serghei Lavrov: Nu va fi nicio interventie militara a Rusiei in Ucraina

Ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov, a declarat luni ca nu va fi nicio interventie militara a Rusiei in Ucraina, relateaza AFP, prelaut de Mediafax. stire in curs de externe .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )