Libnet.ro
UNICEF

00:07

Serie A: Paulo Dybala (Juventus) a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Serie A: Paulo Dybala (Juventus) a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Fotbalistul Paulo Dybala, legitimat la Juventus Torino, a anuntat, sambata, ca el si iubita au fost testati pozitiv cu coronavirus. continuă pe Hotnews

Printul Albert de Monaco a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Printul Albert de Monaco a fost testat pozitiv pentru coronavirus, a anuntat joi Principatul, potrivit Reuters si euronews.

Printul Albert de Monaco, testat pozitiv pentru noul coronavirus

Albert al II-lea, Printul Suveran de Monaco, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, au anuntat reprezentantii palatului, joi dupa-amiaza, potrivit Euronews. in varsta de 62 de ani, conducatorul.

Michel Barnier a fost testat pozitiv cu COVID-19

Negociatorul sef al UE pentru Brexit, Michel Barnier, a scris joi pe Twitter ca a fost testat pozitiv cu coronavirus, dar ca este bine.

Diplomat de la Ambasada Romaniei in Marele Ducat al Luxemburgului a fost testat pozitiv cu COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza ca un diplomat care isi desfasoara activitatea in cadrul Ambasadei Romaniei in Marele Ducat al Luxemburgului a fost testat pozitiv cu COVID-19. Diplomatul a prezentat unele simptome usoare, care au disparut, iar in prezent se simte bine.

Printul Albert al II-lea de Monaco a fost testat pozitiv la SARS-CoV-2

Printul Albert al II-lea de Monaco a fost testat pozitiv la SARS-CoV-2, insa va putea sa continue sa lucreze din apartamentele sale, intrucat starea lui de sanatate nu suscita nicio ingrijorare, au anuntat reprezentantii Palatului din principatul.

La Liga: Wu Lei (Espanyol Barcelona), testat pozitiv pentru coronavirus

Atacantul chinez al echipei Espanyol Barcelona, Wu Lei 28 de ani, 63 de selectii), a fost contaminat cu noul coronavirus.

Paulo Dybala are coronavirus. E al treilea jucator de la Juventus depistat pozitiv

Paulo Dybala a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. El a confirmat informatia si a transmis ca si iubita lui este bolnava. Totusi, sportivul a tinut sa-si linisteasca fanii: starea lor de sanatate.

MAE: Un diplomat roman la Luxemburg a fost testat pozitiv cu COVID-19. Activitatea ambasadei, suspendata temporar

Ministerul Afacerilor Externe transmite prin intermediul unui comunicat de presaca un diplomat care isi desfasoara activitatea in cadrul Ambasadei Romaniei in Marele Ducat al Luxemburgului a fost testat.

Doi angajati ai Ambasadei Romaniei in Spania au fost depistati pozitiv pentru COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca doua persoane care isi desfasoara activitatea in cadrul Ambasadei Romaniei in Regatul Spaniei au fost testate pozitiv cu COVID-19. Starea celor doua persoane este buna.

inca un fotbalist de la Juventus, testat pozitiv cu COVID-19

Paulo Dybala, una dintre vedetele echipei Juventus, a fost testat pozitiv cu COVID-19. Oriana, partenera sa, a fost testata si ea pozitiv. Dybala e al treilea jucator de la Juventus care primeste aceasta veste.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3276 seconds )