Libnet.ro
UNICEF

15:30

Doi angajati ai Ambasadei Romaniei in Spania au fost depistati pozitiv pentru COVID-19

Adevărul Adevărul,
Doi angajati ai Ambasadei Romaniei in Spania au fost depistati pozitiv pentru COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca doua persoane care isi desfasoara activitatea in cadrul Ambasadei Romaniei in Regatul Spaniei au fost testate pozitiv cu COVID-19. Starea celor doua persoane este buna. continuă pe Adevărul

MAE: Doi angajati ai Ambasadei Romaniei in Spania, confirmati cu coronavirus. Activitatea ambasadei, suspendata temporar

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza sambata seara ca doua persoane care isi desfasoara activitatea in cadrul Ambasadei Romaniei in Spania au fost testate pozitiv cu Covid-19.

Doi angajati ai Ambasadei Romaniei din Spania, confirmati cu coronavirus. Anuntul facut de MAE

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca doua persoane care isi desfasoara activitatea in cadrul Ambasadei Romaniei in Regatul Spaniei au fost testate pozitiv cu COVID-19.

MAE: Un diplomat roman la Luxemburg a fost testat pozitiv cu COVID-19. Activitatea ambasadei, suspendata temporar

Ministerul Afacerilor Externe transmite prin intermediul unui comunicat de presaca un diplomat care isi desfasoara activitatea in cadrul Ambasadei Romaniei in Marele Ducat al Luxemburgului a fost testat.

Diplomat de la Ambasada Romaniei in Marele Ducat al Luxemburgului a fost testat pozitiv cu COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza ca un diplomat care isi desfasoara activitatea in cadrul Ambasadei Romaniei in Marele Ducat al Luxemburgului a fost testat pozitiv cu COVID-19. Diplomatul a prezentat unele simptome usoare, care au disparut, iar in prezent se simte bine.

Diplomat roman in Luxemburg, confirmat cu coronavirus Activitatea Ambasadei Romaniei, suspendata

Un diplomat al Ambasadei Romaniei in Marele Ducat al Luxemburgului a fost testat pozitiv cu COVID-19, a anuntat joi seara Ministerul Afacerilor Externe.

Un asistent al Ambulantei Bucuresti a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Cu cine a intrat in contact

Este stare de alerta in capitala, dupa ce un asistent al Serviciului de Ambulanta Bucuresti a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Cine este barbatul testat pozitiv cu coronavirus Barbatul, in varsta de 46 de ani, a aflat miercuri seara rezultatul testului, iar acum se fac cercetari privind contactele si numarul acestora. Momentan, sursa de .

Paolo Maldini si fiul sau au fost testati pozitiv cu COVID-19

Clubul AC Milan a anuntat ca Paolo Maldini si fiul sau, Daniel, au fost testati pozitiv cu COVID-19.

Serie A: Paulo Dybala (Juventus) a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Fotbalistul Paulo Dybala, legitimat la Juventus Torino, a anuntat, sambata, ca el si iubita au fost testati pozitiv cu coronavirus.

Printul Albert de Monaco a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Printul Albert de Monaco a fost testat pozitiv pentru coronavirus, a anuntat joi Principatul, potrivit Reuters si euronews.

Printul Albert al II-lea de Monaco a fost testat pozitiv la SARS-CoV-2

Printul Albert al II-lea de Monaco a fost testat pozitiv la SARS-CoV-2, insa va putea sa continue sa lucreze din apartamentele sale, intrucat starea lui de sanatate nu suscita nicio ingrijorare, au anuntat reprezentantii Palatului din principatul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2871 seconds )