Libnet.ro
UNICEF

16:31

Un service auto din Timisoara a cerut la ASF falimentul Astra Asigurari

Adevărul Adevărul,
Un service auto din Timisoara a cerut la ASF falimentul Astra Asigurari

Paint System Service SRL, un service auto din Timisoara, a cerut falimentul Astra Asigurari, cel mai mare asigurator din Romania, pentru o suma de 65. 643 de lei, solicitarea fiind inregistrata la Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF). continuă pe Adevărul

Un service auto din Timisoara solicita falimentul Astra Asigurari

Service-ul auto din Timisoara, Paint System Service, a depus cererea de deschidere a falimentului companiei de asigurari Astra pentru neplata reparatiilor in termenul legal si cumularea unei datorii de aproape 65. 643 de lei, a informat, astazi, Asociatia Societatilor de Service Auto Independente ASSAI).

Fabrica de componente electronice Continental din Timisoara are un nou CEO, Franciscoxavier Pujol

Fabrica de componente electronice Continental din Timisoara are un nou director general CEO), Franciscoxavier Pujol, iar fostul CEO al uzinei, Robert Keszte, a preluat functia de director al unei fabrici similare din Budapesta, tot in cadrul Continental, a anuntat compania. Franciscoxavier Pujol are aproape 10 ani de experienta in Continental si este specializat pe lean-management si 6Sigma.

Exista sau nu raportul ASF despre Astra Asigurari?

Stirea difuzata, saptamana trecuta, de agentia de stiri Mediafax, potrivit careia Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) ar fi intocmit un raport in care arata ca societatea Astra Asigurari ar fi subestimat cu pana la 40% daunele, pentru a constitui rezerve mai mici cu 100 milioane lei, nu a avut parte, pana in prezent, de confirmare din partea vreuneia dintre autoritatile mentionate.

Australia nu va mai avea producatori auto din 2017

Australia nu va mai avea productie auto peste trei ani, Toyota anuntand ca va inchide in 2017 fabrica de la Melbourne, cu 2. 500 de angajati, dupa ce Ford si General Motors au luat decizii similare anul trecut, transmite Bloomberg.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )