Libnet.ro
UNICEF

20:30

Serviciul de urgenta 112, schimbat. Ministrul Fifor: Dispeceratul Integrat din Bucuresti este functional

B1 B1,
Serviciul de urgenta 112, schimbat. Ministrul Fifor: Dispeceratul Integrat din Bucuresti este functional

Tragedia de la Caracal a dus la schimbarea sistemului 112. Ministrul de Interne, Mihai Fifor, a anuntat, vineri, ca dispeceratul integrat al sistemului 112 din Bucuresti este functional. incepand de. continuă pe B1

MIHAI FIFOR: Dispeceratul Integrat din Bucuresti este functional

Ministerul interimar de Interne, Mihai Fifor, a transmis, vineri, ca Dispeceratul Integrat din Bucuresti este functional, fiind deja demarata procedura de extindere a proiectului in intreaga tara.

Mihai Fifor: Dispeceratul Integrat din Bucuresti este functional

Dispeceratele Politie si Jandarmeriei au fost incluse in cadrul Centrului Municipal Integrat pentru .

Prima modificare a sistemului 112: Dispeceratul integrat din Bucuresti, functional

Prima schimbare la nivelul sistemului 112 de dupa tragedia de la Caracal a intrat in vigoare. Ministrul de Interne, Mihai Fifor, a anuntat ca dispeceratul integrat al sistemului 112 din Bucuresti este functional. Pe scurt, noul sistem de functionare permite o mai buna colaborare intre autoritatile din cadrul MAI, care intervin in situatii de urgenta.

Raed Arafat, concluzii dupa tragedia de la Caracal: Vom reforma sistemul de urgenta 112

Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat, miercuri, ca s-au luat un set de masuri pentru imbunatatirea legislativa a monitorizarii. Acesta a mai subliniat ca utilizatorilor prepay care apeleaza la serviciul 11.

CRIME CARACAL Alexandru Cumpanasu, apel URGENT pentru ministrul Fifor: A-16-a zi de cosmar continua Patru SOLICITARI urgente: ARESTATI CLANURILE INTERLOPE!

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, fata pe care Gheorghe Dinca sustine ca a ucis-o la Caracal, transmite catre ministrul de Interne, Mihai Fifor, patru solicitari urgente, intre care inchisoare.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )