Libnet.ro
UNICEF

12:45

in sfarsit, se inaugureaza parcarea supraetajata de la Spitalul Militar din Brasov

Adevărul Adevărul,
in sfarsit, se inaugureaza parcarea supraetajata de la Spitalul Militar din Brasov

Luni dimineata se inaugureaza, in sfarsit, parcarea supraetajata de la Spitalul Militar, la ora 10. Reprezentantii Primariei au receptionat lucrarile la aceasta investitie in urma cu cateva saptamani, darparcarea de la Spitalul Regina Maria nu a fost data in functiune. continuă pe Adevărul

Ce ascund autoritatile romane in cazul pacientilor romani ajunsi cu bacterii in Spitalul Militar din Belgia

La peste 48 de ore de cand Romania libera a probat, cu documente oficiale, ca toti cei opt tineri raniti in clubul Colectiv au ajuns la Spitalul Militar din Bruxelles cu bacterii, nici o autoritate a statului nu a binevoit sa ne spuna la ce unitati medicale din Romania au fost acestia ingrijiti anterior.

Drept la replica de la Spitalul Militar Central Carol Davila Bucuresti

Va transmitem mai jos, dreptul la replica al Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila SUUMC), referitor la articolul publicat in data de 8 decembrie 2015 si actualizat la ora 16:07, in editia on-line a publicatiei Romania Libera, cu titlul EXCLUSIV. Spitalul Militar din Bruxelles confirma oficial: toti pacientii de la Colectiv trimisi in Belgia, infectati cu bacterii .

O femeie din Brasov a fost sechestrata de un taximetrist. Motivul este revoltator

O femeie din Brasov a avut parte de o experienta extrem de neplacuta in timpul unei curse cu un taxi. Am avut minunata sansa sa fiu sechestrata si plimbata cateva sute de metri de un taximetrist suparat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )