Libnet.ro
UNICEF

20:30

Sfarsit TRAGIC pentru un urs din Harghita! L-a facut UNA CU PAMANTUL...

B1 B1,
Sfarsit TRAGIC pentru un urs din Harghita! L-a facut UNA CU PAMANTUL...

Trenul international Brasov - Budapesta a lovit mortal un urs, la Baile Tusnad, marti seara, dar incidentul nu a perturbat traficul feroviar, relateaza Agerpres. Purtatorul de cuvant al IPJ Harghita, Gheorghe. continuă pe B1

Jandarmeria solicita ANCHETA in cazul actorului Manu Bennet, cunoscut pentru rolurile din filmele Hobbitul si Spartacus, care a dansat HAKA, DEZBRACAT, in situl de la Sarmizegetusa Regia (VIDEO, FOTO)

La cateva zile dupa ce actorul Manu Bennett, cunsocut pentru rolul sau din din filmele Spartacus si Hobbitul, a dansat HAKA gol pusca in Sarmizegetusa Regia, jandarmeria a sesizat.

Vesti bune pentru parintii din Bucuresti. Mai multe gradinite vor fi deschise pe timpul verii. Vezi lista completa

In acest an, gradinitele de stat din Bucuresti, care vor avea program in vacanta de vara, sunt in total 20, anunta Inspectoratul scolar municipal. Micutii ai caror parinti lucreaza pot merge la.

VIDEO Actorul Manu Bennet, cunoscut pentru rolurile din seria Hobbit si Spartacus, s-a dezbracat in pielea goala in templul mare din Sarmizegetusa Regia si a practicat ritualul haka

Actorul Manu Bennet, cunoscut pentru roluri precum cele din franciza Hobbit sau din serialele Spartacus si Arrow, a fost la Sarmizegetusa Regia unde s-a dezbracat in pielea goala si a practicat ritualul neozeelandez haka in templul mare circular din situl arheologic.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2652 seconds )