Libnet.ro
UNICEF

15:30

Sfarsitul masinilor Diesel. Orasele din Europa vor putea interzice accesul lor

România Liberă România Liberă,
Sfarsitul masinilor Diesel. Orasele din Europa vor putea interzice accesul lor

Primariile oraselor germane pot dispune interdictii de circulatie pentru vehiculele cu propulsie pe . continuă pe România Liberă

Revine apetitul la risc pe bursele din Europa

Bursele din Europa au urcat ieri, revenind apetitul la risc al investitorilor.

E oficial. Prima tara din Europa care interzice masinile diesel in orase

Un tribunal din orasul german Leipzig a decis marti ca interzicerea accesului autovehiculelor diesel in centrul oraselor este legala, in anumite conditii, o decizie care va afecta valoarea de revanzare a.

PROIECT Primarii vor putea folosi banii statului din privatizari pentru construirea de drumuri, locuinte, crese

Dupa ce a lasat primariile cu un mare gol in bugete prin reducerea impozitului pe venit, Guvernul pregateste o Ordonanta de Urgenta prin care sa le acorde acestora imprumuturi din banii de privatizare, care urmeaza a fi folosite pentru construirea de drumuri, locuinte, crese.

Vreme rea in mai multe tari din Europa. MAE: Atentionari de calatorie pentru Ungaria, Ucraina, Polonia, Franta, Suedia, Irlanda

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis, marti, atentionara de calatorie in sase state europene din cauza vremii neprielnice. Ungaria Conditii meteorologice severe in perioada 27 - 28 februarie.

Gabriela Firea: Scolile din Bucuresti vor fi inchise toata saptamana (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea,a anuntat, marti, ca scolile si gradinitele vor ramane inchise toata saptamana, din cauza viscolului si a gerului naprasnic care s-a apustit asupra tarii.

Scolile din Capitala vor fi inchise luni si marti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, duminica, la sedinta comandamentului de iarna, ca, avand in vedere avertizarea cod portocaliu de ger sub care se va afla Bucurestiul, scolile vor fi.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2038 seconds )