Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sfaturile unui neamt pentru romani: Dragnea se bucura daca tu o ataci pe Viorica pentru cum arata sau vorbeste

Adevărul Adevărul,
Sfaturile unui neamt pentru romani: Dragnea se bucura daca tu o ataci pe Viorica pentru cum arata sau vorbeste

Dominic Samuel Fritz, initiatorul proiectului Timisoara Gospel Project,a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj pentru romanii care se arata dezamagiti de revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. continuă pe Adevărul

Sfaturile unui arab catre copiii lui romani

Minunatul meu copil, Dumnezeu exista. El este suma tuturor lucrurilor, scopul, metoda, parcursul si finalitatea oricarui demers. El este esenta tuturor lucrurilor, este insasi existenta dincolo de noi, sa crezi in El copilul meu, caci in afara Lui nu e nimic!.

PREVIZIUNI sumbre pentru Liviu Dragnea: Risca prabusirea TOTALA! DETALII incendiare din culisele SUSPENDARII lui Iohannis

Politologul Stelian Tanase sustine ca o eventuala suspendare a presedintelui Klaus Iohannis ar putea fi catastrofala pentru Liviu Dragnea, pentru ca o suspendare ratata l-ar relegitima pe Iohannis si ar un.

Laura Codruta Kovesi, MESAJ PENTRU ROMANI la plecarea de la DNA: Coruptia poate fi invinsa. Nu abandonati! (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi a transmis, luni, dupa ce presedintele Iohannis a semnat revocarea sa din functie, un mesaj important pentru romani. Am un mesaj deopotriva pentru procurori si pentru societate.

inca UN DOSAR pentru pesedintele CJ Neamt: Pentru ce l-a trimis DNA in judecata pe Ionel Arsene

Presedintele CJ Neamt, Ionel Arsene, a fost trimis din nou in judecata de procurorii DNA. Astfel, acesta este al doilea dosar de trafic de influenta in care Ionel Arsene este judecat, potrivit.

O noua sarbatoare nationala pentru romani. Senatul a votat deja

O noua zi de sarbatoare nationala este propusa pentru a se adauga listei sarbatorilor nationale din Romania, potrivit unui proiect de act normativ ce a primit recent votul senatorilor si va ajunge si in.

Profetie SUMBRA pentru Liviu Dragnea: Va fi ANIHILAT! Planul uluitor a lui Tariceanu la PREZIDENTIALE

Politologul si jurnalistul Stelian Tanase considera ca Liviu Dragnea va fi anihilat de propriul partid, in timp ce Calin Popescu Tariceanu cauta sa-si faca loc in vederea unei candidaturi din partea.

ALERTA METEO: Veste TERIBILA pentru romani! Meteorologii au anuntat pana cand tine VREMEA EXTREMA in aceasta vara: Zonele CELE MAI AFECTATE

Meteorologii vin cu vesti ingrijoratoare pentru saptamana aceasta. De luni, 9 iulie, pana duminica, 15 iulie, vremea va fi cand ploioasa, cand extrem de calduroasa, cu temperaturi.

Raed ARAFAT, avertisment de ULTIMA ORA pentru romani: Apele se revarsa si ating COTE ALARMANTE

Secretarul de stat Raed Arafat a solicitat sambata prefectilor si inspectorii sefi ai inspectoratelor pentru situatii de urgenta din judetele vizate de avertizarea Cod portocaliu de inundatii atentie.

Be Eu: Vesti bune pentru romani. Romania va moderniza sistemul sanitar. Corin Cretu a facut anuntul

Corina Cretu, comisarul european pentru politici regionale, a vorbit la emisiunea Be Eu despre modernizarea sistemului sanitar din Romania. Ca sa salvam din banii europeni, ne-am gandit sa largim domeniul.

Vesti proaste pentru romani! Cod galben de inundatii in 30 de judete pana marti

Hidrologii au emis, vineri, o avertizare cod galben de inundatii pentru 30 de judete, valabila de sambata de la pranz, pana marti. Totodata, a fost emisa o avertizare cod portocaliu de inundatii pentru 13 ju.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )