Libnet.ro
UNICEF

23:30

Raed ARAFAT, avertisment de ULTIMA ORA pentru romani: Apele se revarsa si ating COTE ALARMANTE

B1 B1,
Raed ARAFAT, avertisment de ULTIMA ORA pentru romani: Apele se revarsa si ating COTE ALARMANTE

Secretarul de stat Raed Arafat a solicitat sambata prefectilor si inspectorii sefi ai inspectoratelor pentru situatii de urgenta din judetele vizate de avertizarea Cod portocaliu de inundatii atentie. continuă pe B1

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru PSD

Klaus Iohannis isi reia tirul la adresa majoritatii PSD pe tema modificarilor Codului Penal si intr-o postare pe Facebook. Este revoltator si inadmisibil modul in care PSD a trecut prin Parlament.

Raed Arafat, reactie dupa prabusirea avionului la Fetesti: Un elicopter SMURD a plecat pentru sprijin. Astemptam informatiile

Un elicopter SMURD a fost trimis la Fetesti, la locul in care s-a prabusit avionul MIG 21 Lancer, a declarat secretarul de stat in MAI, Raed Arafat. Este cazut un MIG 21. Este plecat un elicopter SMURD.

Raed Arafat anunta ca un numar important de ambulante ar urma sa fie cumparate pna la sfrsitul anului

Un numar important de ambulante ar urma sa fie cumparate si livrate pana la sfarsitul anului, licitatiile fiind foarte avansate, a declarat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

Cel mai negru scenariu, luat in calcul de autoritati. Decizia lui Raed Arafat, in contextul fenomenelor meteo extreme din weekend

Secretarul de stat Raed Arafat a solicitat vineri prefectilor sa verifice punctele critice semnalate in evaluarea Ministerului Apelor si Padurilor, astfel incat sa fie luate, acolo unde este nevoie, masuri de pr.

REPARTIZARE LICEE 2018. Anunt de ultima ora facut de EDU.RO. Ce se intampla cu ADMITEREA la LICEU

REZULTATE ADMITERE in LICEU 2018. Ministerul Educatiei face publice rezultatele repartizarii computerizate pentru admiterea la liceu in 2018. Rezultatele vor fi afisate pe www. antena3. ro si.

AMANUNTE de ultima ora despre emisiunea Poftiti la noi: Din pacate este vorba de LIVIU VARCIU si NEA MARIN... chiar si Andrei Stefanescu a confirmat...

Liviu Varciu se va confrunta in premiera cu Nea Marin la reality-show-ul Poftiti pe la noi, amandoi avand grija de un restaurant, respectiv de o terasa. Pentru a-l infrange pe Mea Marin, Liviu a.

CCR, decizie DE ULTIMA ORA in scandalul MOMENTULUI! TOTI magistratii vor fi AFECTATI

Judecatorii CCR au respins, astazi, sesizarea PNL referitoare la modificarea Legii 304/2004 privind organizarea judiciara, care prevede infiintarea unei sectii speciale pentru investigarea faptelor comisie de.

Astazi este ultima strigare pentru dividendul Romgaz

Astazi este ultima zi in care investitorii au posibilitatea de achizitiona actiuni Romgaz SNG) pentru a beneficia de dividendul de 4,99 de lei/titlu, pe care urmeaza sa-l distribuie producatorul de gaze naturale, din care 4,34 lei este aferent rezultatului anului 2017 si 0,65 lei aferent rezultatului reportat.

Be Eu: Vesti bune pentru romani. Romania va moderniza sistemul sanitar. Corin Cretu a facut anuntul

Corina Cretu, comisarul european pentru politici regionale, a vorbit la emisiunea Be Eu despre modernizarea sistemului sanitar din Romania. Ca sa salvam din banii europeni, ne-am gandit sa largim domeniul.

O noua sarbatoare nationala pentru romani. Senatul a votat deja

O noua zi de sarbatoare nationala este propusa pentru a se adauga listei sarbatorilor nationale din Romania, potrivit unui proiect de act normativ ce a primit recent votul senatorilor si va ajunge si in.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,274 seconds )