Libnet.ro
UNICEF

19:45

Profetie SUMBRA pentru Liviu Dragnea: Va fi ANIHILAT! Planul uluitor a lui Tariceanu la PREZIDENTIALE

B1 B1,
Profetie SUMBRA pentru Liviu Dragnea: Va fi ANIHILAT! Planul uluitor a lui Tariceanu la PREZIDENTIALE

Politologul si jurnalistul Stelian Tanase considera ca Liviu Dragnea va fi anihilat de propriul partid, in timp ce Calin Popescu Tariceanu cauta sa-si faca loc in vederea unei candidaturi din partea. continuă pe B1

Subiectele zilei:Singuratatea romnilor si cotropirea interna; Traian Berbeceanu, mesaj pentru Liviu Dragnea: Copiii nostri vor nvata ca ati dat foc tarii doar pentru a va salva pielea; Sali de asteptare pline, lipsa de medici: Stare de urgenta n Romnia s

Guvernul pregateste o noua pomana pentru sinistratii care refuza sa se asigure. Dupa ce a vizitat, luni, cateva zone devastate de inundatii din judetele Buzau, Bacau, Covasna si Brasov, premierul Viorica Dancila a. Un primar a scazut toate salariile cu 20%, ca sa nu blocheze proiectele europene. Ajuns la fundul sacului, un primar din Gorj a pus investitiile din comuna inaintea salariilor.

Liviu Dragnea: Decizia luata de Iohannis si un grup de oameni cu puteri oculte a fost ca indiferent cum ar fi, eu sa fiu anihilat. Maine pot sa imi faca 1.000 de dosare (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat miercuri, dupa adoptarea modificarilor Codului penal in Camera deputatilor, ca acesta este dedicate justitiabililor din Romania. intrebat daca modificarile au fost facute cu.

Liviu Dragnea, acuzatii grave la adresa presedintelui: Iohannis a pus ca eu sa fiu anihilat

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a facut o serie de declaratii legate de numirea lui Gabriel Vlase ca director al SIE. Nu a considerat important sa-si exercite intr-un timp normal,.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa votarea Codului Penal: Nu vreau sa plec ca prostul din aceasta viata / Decizia lui Iohannis si a unui grup restrns de oameni cu puteri oculte a fost ca eu sa fiu anihilat

Liviu Dragnea a negat din nou, miercuri, ca modificarile aduse Codului Penal ar fi vizat direct dosarul sau si a sustinut ca nu crede ca va scapa, dar nu vrea sa plece ca prostul din aceasta viata si din aceasta functie, ci doreste sa lase in urma o tara mai buna.

Atac devastator la adresa lui LIVIU DRAGNEA: Hotia si prostia vor fi platite din buzunarele romanilor

Senatorul PNL, Florin Citu, lanseaza un atac devastator la adresa puterii PSD-ALDE. El sustine ca Liviu Dragnea este principalul responsabil pentru faptul ca CFR Calatori a trecut de la 48 de milioane de lei.

Sorina Matei: Cum a descoperit Liviu Dragnea apa calda a lui dear Edi de la SRI

Jurnalista Sorina Mateiface noi dezvaluiri despre legaturile lui Liviu Dragnea cu statul paralel. Aceasta aminteste de sustinerea sefului PSD pentru numirea lui Eduard Hellvig la sefia SRI, dusmanul s.

Ludovic Orban: Condamnatul Liviu Dragnea este complet deraiat, urmareste sa scufunde ntreaga Romniei odata cu el

Presedintele PNL Ludovic Orban afirma despre liderul PSD Liviu Dragnea ca este complet deraiat, si ca a devenit un pericol real si iminent pentru democratie si interesele Romaniei, se arata intr-un comunicat de presa.

Ludovic Orban: Condamnatul Liviu Dragnea este complet deraiat, urmareste sa scufunde ntreaga Romnie odata cu el

Presedintele PNL Ludovic Orban afirma despre liderul PSD Liviu Dragnea ca este complet deraiat si ca a devenit un pericol real si iminent pentru democratie si interesele Romaniei, se arata intr-un comunicat de presa.

Liviu Dragnea, dupa ce un tanar de 29 de ani a fost ucis de birocratie: Ma terifiaza! ULTIMATUM PENTRU MINISTERUL SANATATII (VIDEO)

Liviu Dragnea critica aspru Ministerul Sanatatii. Seful PSD a zis ca este terifiat de moartea tanarului brasovean, care s-a stins dupa ce birocratia l-a impiedicat sa ajunga in strainatate pentru.

Deputat USR: Daca pe Calin Farcas il chema Liviu Dragnea statul roman ar fi gasit un milion de euro

Deputatul USR Tudor Pop, membru in Comisia pentru Sanatate si Familie, a scris, pe pagina sa de Facebook, ca daca in locul lui Calin Farcas, tanarul de 29 de ani care a murit dupa ce a asteptat doi ani pentru un transplant de plamani, ar fi fost Liviu Dragnea, statul roman nu -ar fi lasat sa moara.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2462 seconds )