Libnet.ro
UNICEF

07:30

Sharon Stone nu mai are nevoie de barbati: imi provoaca greata

B1 B1,
Sharon Stone nu mai are nevoie de barbati: imi provoaca greata

Actrita Sharon Stone, ajunsa la 56 de ani, spune ca nu mai are nevoie de barbati, ba chiar sustine ca ii provoaca greata. Barbatii imi provoaca greata. Am ajuns la un stadiu in viata in care nu mai. continuă pe B1

Schaeuble: Germania este gata sa ajute Grecia daca mai are nevoie de bani

Germania va sustine acordarea unui nou sprijin financiar Greciei daca statul elen va avea nevoie de ajutor suplimentar dupa incheierea actualului program de imprumuturi, a declarat miercuri ministrul de Finante al Germaniei, Wolfgang Schaeuble, citat.

Wall Street inchide in crestere dupa pozitia Fed/ Yellen: Economia americana mai are nevoie de sprijinul Fed

Bursa de la New York a inchis sesiunea de luni cu o crestere de aproximativ 1%, sustinuta de declaratiile lui Janet Yellen, presedinte al Federal Reserve, care a risipit temerile pietei fata de o inasprire a politicii monetare mai repede decat se astepta. Intr-un discurs la Chicago, Yellen a apreciat ca economia americana este departe de cele doua obiective, Fed vizand un grad maxim de ocupare intr-un context de stabilitate a preturilor.

Consiliul Judetean mai are nevoie de 26 de milioane de euro pentru finalizarea Aeroportului

Consilierii Judeteni au aprobat indicatorii economici si au stabilit de cati bani mai este nevoie pentru terminarea aeroportului. Edilii spun ca peste 3 ani totul va fi gata, dar inca nu au banii necesari pentru investitie. Pana acum s-a facut doar 50% din pista. in total Aeroportul va costa 31 de milioane de euro.

LOVITURA pentru PNL: Crin Antonescu nu mai are nicio sansa la prezidentiale

Crin Antonescu nu mai are nicio sansa de a castiga alegerile prezidentiale. O spune Traian Basescu, sigur de faptul ca liderul PNL se duce pe tobogan, facand referire la o cadere in sondaje. Presedintele nu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )