Libnet.ro
UNICEF

19:00

Sima: Am primit mai multe telefoane de amenintare, mi s-a spus ca voi imparti o celula cu Basescu

Adevărul Adevărul,
Sima: Am primit mai multe telefoane de amenintare, mi s-a spus ca voi imparti o celula cu Basescu

Cristian Sima sustine, intr-un interviu acordat jurnalistului Radu Soviani pentru Realitatea TV, ca i s-a spus de mai multe ori ca nu e bine sa aiba actiuni la Hotnews si ca a primit chiar si amenintari, printre care si aceea ca va ajunge sa imparta o celula cu Traian Basescu. continuă pe Adevărul

ThyssenKrupp a primit mai multe oferte pentru otelariile din Brazilia si SUA

ThyssenKrupp AG, cel mai mare producator de otel din Germania, a primit cel putin cinci oferte pentru vanzarea otelariilor sale din Brazilia si Statele Unite, anunta publicatia germana Die Welt, fara sa citeze sursa informatiei.

Sima sustine ca a pierdut banii clientilor. I-am trimis presedintelui Basescu mai multe materiale despre criza

Update 10. 50 - BrokerulCristian Sima ataca, intr-o alta scrisoare, mai multe persoane publice si spune ca i-a trimis presedintelui TraianBasescu mai multe materiale despre criza. La sfarsit i-am.

Arad. Mai multe ambulante au preluat 23 de elevi care acuza dureri abdominale, specifice unei intoxicatii

Mai multe ambulante au preluat, duminica-dupa-amiaza, 23 de elevi care stau intr-o scoala speciala din judetul Arad, dupa ce acestia au acuzat, dureri abdominale si alte simptome specifice unor intoxicatii.

Rovana Plumb: Ne luptam sa gasim finantare pentru cat mai multe lucrari de protejare in fata calamitatilor naturale

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat, cu ocazia Zilei Internationale pentru Reducerea Riscului Dezastrelor Naturale, ca autoritatile incearca sa gaseasca finantare pentru cat mai multe lucrari.

ANAF: Tot mai multe firme - datoare la stat

Parvan: Odata ce creditul bancar este blocat, iar situatia economica este asa cum este, companiile apeleaza la creditul fiscal pentru a se finanta * Blanculescu: S-a creat un fenomen in piata - marii antreprenori nu-si platesc nici jumatate din obligatiile financiare catre subcontractori, care, astfel, sunt pusi in situatia sa nu-si achite datoriile la stat Tot mai multe firme de la noi nu-si mai platesc datoriile catre stat, apeland, astfel, la creditul fiscal, a declarat, ieri, Mihail Constantin, vicepresedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), adaugand ca s-a revenit, astfel, la tendinta inregistrata cu precadere in anii 1997-1998.

Sima: Cea mai pierdere a unui client al WBS Holding este de 1,4 milioane de euro.

Cristian Sima a afirmat duminica intr-un interviu ca cea mai mare pierdere a unuia dintre clientii firmei sale WBS Holding este de 1,4 milioane de euro si ca i-ar putea rambursa banii pierduti daca vinde activele pe care le are, insa sustine ca vrea sa-si despagubeasca toti clientii, potrivit Mediafax. Foarte multi clienti nu depun plangere pentru ca au incredere ca eu ma voi intoarce si vom ajunge la o intelegere, decat daca se duc sa faca plangere penala in British Virgin Islands. Eu, .

ANAF: Tot mai multe firme nu-si platesc datoriile catre stat, intra in insolventa sau devin inactive

Din cauza gradului ridicat de indatorare al firmelor fiscul este foarte vulnerabil si scoate cu greu banii de la firme. Atunci cand se executa bunurile acestora, toate sechestrele stau si-si pierd din valoare pentru ca nu exista apetit de cumparare pe piata, a afirmat Constantin la o conferinta pe teme economice organizata la BNR, citat de Mediafax. El a aratat ca ANAF incepe sa treaca de la profilul economic pe care ar trebui sa il aiba la profilul juridic, angajand in ultima perioada tot mai multi juristi pentru a reprezenta institutia in litigii cu firme.

Evaziunea este in floare. Tot mai multe firme nu-si platesc datoriile catre stat, intra in insolventa sau devin inactive

Firmele au revenit la tendinta inregistrata mai ales in anii 1997-1998 de a apela la creditul fiscal, respectiv de a nu-si plati datoriile catre stat, iar Agentia Nationala de Administrare Fiscala le.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )