Libnet.ro
UNICEF

07:00

Adversara dificila pentru Simona Halep in optimi la US Open

Online Sport Online Sport,
Adversara dificila pentru Simona Halep in optimi la US Open

Simona Halep s-a calificat pentru a doua oara in optimi de finala la US Open, turneu unde este cotata cu sansa a doua la castigarea trofeului. continuă pe Online Sport

Surpriza majora pentru Simona Halep la US Open

Competitia feminina de la US Open produce surprize pe banda rulanta, multe favorite fiind eliminate, desi s-au disputat doar doua tururi, scrie ziare. com. Astfel, doar Simona Halep, Serena Williams si Petra Kvitova au.

Dedicatie speciala pentru Simona Halep, dupa meciul de sambata de la US Open: in difuzoarele arenei s-a auzit piesa Dragostea din tei a trupei O-Zone

Simona Halep a primit o dedicatie speciala de la DJ-ul de pe Arthur Ashe Stadium, dupa meciul cu Shelby Rogers, scrie prosport. ro. Novak Djokovic a adus pe teren un spectator din tribune pentru a dansa Gangnam.

Amenintare clara pentru Simona Halep

Desi nu face parte din primele 100 de jucatoare ale lumii, americanca Shelby Rogers este convinsa ca are sanse sa castige partida cu Simona Halep din turul trei de la US Open, spunand ca va lupta ca o nebuna pentru.

US Open: Veste MARE pentru Simona Halep. A scapat de adversara de COSMAR de pe jumatatea sa de tablou!

US Open a suferit o noua pierdere majora, dupa ce Caroline Wozniacki, a patra favorita, a fost eliminata inca din turul al doilea al competitiei. Daneza era cea mai mare amenintare pentru Halep, in cursa spre titlu, dupa Serena Williams.

Simona Halep, increzatoare la US Open:Simt ca am sanse la acest turneu

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, dupa calificarea in optimile de finala ale US Open, ca, desi a venit fara prea mai asteptari la New York dupa rezultatele slabe inregistrate pe zgura si pe iarba, simte ca are sanse la acest turneu de Grand Slam.

FOTO Simona Halep la US Open: joaca azi in turul al doilea, revine pe cea mai mare arena de tenis din lume

Simona Halep o va intalni pe Kateryna Bondarenko, din Ucraina, a doua partida a zilei de pe arena Arthur Ashe. Meciul conteaza pentru turul al doilea de la US Open.

LIVETEXT Simona Halep la US Open: joaca in turul al doilea cu Bondarenko

Simona Halep o intalneste pe Kateryna Bondarenko, din Ucraina, in turul al doilea de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

FOTO Simona Halep la US Open: a castigat meciul cu Bondarenko, s-a calificat in turul al treilea. Prima reactie

Simona Halep a invins-o pe Kateryna Bondarenko, din Ucraina, in turul al doilea de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep la US Open: joaca azi in turul al doilea, revine pe cea mai mare arena de tenis din lume

Simona Halep o va intalni pe Kateryna Bondarenko, din Ucraina, a doua partida a zilei de pe arena Arthur Ashe, cea mai mare din lume.

Performanta majora pentru Simona Halep

O atmosfera destinsa, sarbatoreasca aproape, s-a instalat, joi seara, pe Terenul 6 din complexul de la Flushing Meadows, dominat de spectatori romani, cand a devenit clar, dupa primul set, ca perechea formata.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )