Libnet.ro
UNICEF

08:00

Simona Halep s-a calificat la Turneul Campioanelor

Antena3 Antena3,
Simona Halep s-a calificat la Turneul Campioanelor

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat pentru Turneul Campioanelor, competitie ce va avea loc in Singapore, in perioada 25 octombrie - 1 noiembrie, informeaza Mediafax. Halep este a doua jucatoare. continuă pe Antena3

Simona Halep s-a calificat la Turneul Campioanelor, competitia celor mai bune 8 jucatoare ale anului 2015

Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat la Turneul Campioanelor, competitia la care participa cele mai bune 8 jucatoare ale anului 2015, cu doua luni inainte de turneul de la Singapore, scrie Digi.

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea al US Open: Sportiva romanca a invins-o pe ucraineanca Katerina Bondarenko

Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 2 WTA, a invins-o, joi, cu scorul de 6-3, 6-4, pe ucraineanca Katerina Bondarenko, pozitia 104 WTA, sportiva venita din calificari, calificandu-se astfel in turul al.

Simona Halep s-a calificat pentru Turneul Campioanelor

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat pentru Turneul Campioanelor, competitie ce va avea loc in Singapore, in perioada 25 octombrie - 1 noiembrie, informeaza wtafinals. com.

Halep s-a calificat pentru Turneul Campioanelor

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat pentru Turneul Campioanelor, competitie ce va avea loc in Singapore, in perioada 25 octombrie - 1 noiembrie, informeaza wtafinals. com.

Veste minunata pentru Simona Halep

Victoria Simonei Halep, locul 2 WTA, in fata croatei Marina Erakovic, numarul 99 mondial, in primul tur de la US Open, i-a asigurat sportivei noastre calificarea la Turneul Campioanelor de la Singapore, scrie Dolce.

Simona Halep a castigat titlul de lovitura lunii august

Un punct pe care Simona Halep l-a castigat in fata italiencei Sara Errani, in turneul de la Toronto, a fost desemnat lovitura lunii august. Dupa un schimb prelungit de mingi, Halep a reusit sa isi scoata.

Simona Halep si-a aflat adversara din turul 3 la US Open

Jucatoarea Simona Halep stie impotriva cui va evolua pentru un loc in optimile de finala la US Open, adica pentru egalarea celei mai bune performante la turneul de Mare Slem de la New York.

Simona Halep ajunge in turul 3 la US Open

Calificare fara probleme pentru Simona Halep in turul 3 la US Open, turneul de Mare Slem care se desfasoara in aceste zile la New York.

FOTO Simona Halep la US Open: a castigat meciul cu Bondarenko, s-a calificat in turul al treilea. Prima reactie

Simona Halep a invins-o pe Kateryna Bondarenko, din Ucraina, in turul al doilea de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep, despre meciul alaturi de Horia Tecau: A fost incredibil ce-am trait. Ne stim cam de 20 de ani, poate vom juca si la Olimpiada impreuna

Horia Tecau si Simona Halep au jucat, joi seara, un meci impotriva echipei David Marrero/Arantxa Parra Santonja, pe Terenul 6 din complexul de la Flushing Meadows, din cadrul turneului US Open. Simona a declarat ca.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )