Libnet.ro
UNICEF

13:15

Simona Halep, increzatoare la US Open:Simt ca am sanse la acest turneu

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, increzatoare la US Open:Simt ca am sanse la acest turneu

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, dupa calificarea in optimile de finala ale US Open, ca, desi a venit fara prea mai asteptari la New York dupa rezultatele slabe inregistrate pe zgura si pe iarba, simte ca are sanse la acest turneu de Grand Slam. continuă pe Hotnews

Simona Halep: Desi am venit fara prea mari asteptari, simt ca am sanse la acest turneu

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, dupa calificarea in optimile de finala ale US Open, ca, desi a venit fara prea mai asteptari la New York dupa rezultatele slabe inregistrate pe zgura si pe iarba, simte ca are sanse la acest turneu de Grand Slam, potrivit Mediafax.

LIVETEXT Simona Halep la US Open: joaca in turul al doilea cu Bondarenko

Simona Halep o intalneste pe Kateryna Bondarenko, din Ucraina, in turul al doilea de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

FOTO Simona Halep la US Open: a castigat meciul cu Bondarenko, s-a calificat in turul al treilea. Prima reactie

Simona Halep a invins-o pe Kateryna Bondarenko, din Ucraina, in turul al doilea de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep la US Open: joaca azi in turul al doilea, revine pe cea mai mare arena de tenis din lume

Simona Halep o va intalni pe Kateryna Bondarenko, din Ucraina, a doua partida a zilei de pe arena Arthur Ashe, cea mai mare din lume.

FOTO Simona Halep la US Open: joaca azi in turul al doilea, revine pe cea mai mare arena de tenis din lume

Simona Halep o va intalni pe Kateryna Bondarenko, din Ucraina, a doua partida a zilei de pe arena Arthur Ashe. Meciul conteaza pentru turul al doilea de la US Open.

Adversara dificila pentru Simona Halep in optimi la US Open

Simona Halep s-a calificat pentru a doua oara in optimi de finala la US Open, turneu unde este cotata cu sansa a doua la castigarea trofeului.

LIVE Simona Halep cu Sabine Lisicki in optimi la US Open (luni dupa 19:30)

Simona Halep o intalneste pe Sabine Lisicki din Germania, luni dupa ora 19:30, in optimile de finala ale US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului.

Spectatorul surpriza pe care l-a avut in tribune Simona Halep la US Open

Simona Halep a castigat in noaptea de sambata spre duminica meciul cu Shelby Rogers de la US Open, calificandu-se in faza optimilor de finala ale ultimului turneu de Mare Slem din 2015, scrie ziare. com. 6-2, 6-3 a fost.

Amenintare clara pentru Simona Halep

Desi nu face parte din primele 100 de jucatoare ale lumii, americanca Shelby Rogers este convinsa ca are sanse sa castige partida cu Simona Halep din turul trei de la US Open, spunand ca va lupta ca o nebuna pentru.

Simona Halep va primi un premiu fabulos! Valoreaza cat doua apartamente in Bucuresti

Simona Halep ar putea primi un cal frumos daca va castiga U. S OPEN, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Primarul din Busteni i-ar fi promis sportivei, desemnata cetatean de onoare al orasului, un cal pur sa.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )