Libnet.ro
UNICEF

20:31

Simona Halep, criza de nervi in timpul meciului cu Bacsinszki si eliminare de la Miami

Antena3 Antena3,
Simona Halep, criza de nervi in timpul meciului cu Bacsinszki si eliminare de la Miami

Simona Halep a avut probleme serioase in sferturile turneului de la Miami, contra elvetiencei Timea Bacsinszki. Desi a cucerit primul set, romanca, numarul 5 mondial, cu 6-4, l-a pierdut pe al doilea, cu. continuă pe Antena3

Simona Halep, criza de nervi in timpul meciului cu Bacsinszki

Simona Halep a avut probleme serioase in sferturile turneului de la Miami, contra elvetiencei Timea Bacsinszki. Desi a cucerit primul set, romanca, numarul 5 mondial, cu 6-4, l-a pierdut pe al doilea, cu.

Simona Halep joaca azi in sferturi la Miami. S-a stabilit ora meciului cu Timea Bacsinszky. Dupa Serena si Radwanska, inca o favorita a fost eliminata

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Miami, unde va juca azi pentru un loc in careul de asi al competitiei.

Gheorghe Hagi, mesaj special pentru Simona Halep: Esti bun de tot cand ai puterea sa te ridici de jos!

Simona Halep-Timea Bacsinszky LIVE. Gheorghe Hagi i-a transmis Simonei Halep un mesaj special inaintea meciului din aceasta seara cu elvetianca Timea Bacsinszky, locul 20 WTA, si a vorbit despre dificultatile prin care trece un sportiv.

Simona Halep a invins-o pe Julia Goerges! Pe cine va intalni in optimi

Simona Halep locul 5 WTA) a avut emotii doar pe inceputul meciului cu Julia Goerges locul 66 WTA), cand era condusa cu 3-0. A revenit, a luptat si si-a adjudecat primul set, scor 6-4, dupa 58 de.

Incendiu pe stadionul Cluj Arena in timpul meciului de fotbal Romania - Spania

Un incendiu a izbucnit, duminica seara, pe stadionul Cluj Arena in timpul meciului de fotbal dintre Romania si Spania, cauza fiind supraincarcarea circuitelor electrice ale liftului. Fumul produs pe hol a fost simtit si la masa presei, jurnalistii neavand voie sa paraseasca masa presei de la etaj, potrivit Mediafax.

Incediu in timpul meciului Romania-Spania

Un incendiu a izbucnit, duminica seara, pe stadionul Cluj Arena in timpul meciului de fotbal dintre Romania si Spania, cauza fiind supraincarcarea circuitelor electrice ale liftului, iar fumul produs pe hol a fost simtit si la masa presei, jurnalistii neavand voie sa paraseasca masa presei de la etaj.

VIDEO Simona Halep vs Julia Goerges: Cum a invins-o Simona pe jucatoare din Germania

Cu toate ca a fost condusa cu 3-0 in primul set, Simona Halep 5 WTA) a avut puterea sa revina si sa o invinga pe Julia Goerges 66 WTA) in doua seturi. In urma acestui succes, Simona s-a calificat in optimile turneului WTA de la Miami, competitie unde in 2015 a ajuns pana in semifinale a fost invinsa de Serena Williams). Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Halep vs Goerges.

Simona Halep eliminata in sferturi la Miami Open. Risca sa piarda locul cinci in clasament

Simona Halep a fost eliminata, marti seara, in sferturile de finala la Miami Open dupa un meci de doua ore si jumatate cu Timea Bacsinszky din Elvetia. Un meci inceput foarte bine de Halep, dar pe care jucatoarea noastra l-a incheiat la propriu in genunchi. Halep risca sa piarda locul cinci pe care il ocupa in prezent in clasamentul WTA. Totul sta in racheta Victoriei Azarenka, o eventuala calificare a acesteia in semifinale propulsand-o peste Halep in ierarhie.

LIVE TEXT: Simona Halep - Timea Bacsinszky, 1-0 la seturi pentru Halep

Simona Halep locul 5 WTA) are o misiune complexa, marti seara, dupa ora 20:00, intr-un duel cu Timea Bacsinszky 20 WTA) pentru un loc in semifinalele Turneului Masters 1000 de la Miami. Adversara Simonei a eliminat-o surprinzator din competitie pe favorita 2 la Miami, Agnieszka Radvanska, in 3 seturi.

WTA Miami: Simona Halep vs Heather Watson 6-3, 6-4/ Calificare in sferturi, urmeaza un meci cu Timea Bacsinszky (20 WTA)

Simona Halep s-a calificat, luni, in sferturile turneului WTA de la Miami, dupa ce a trecut in doua seturi, scor 6-3, 6-4, de Heather Watson locul 69 WTA). Cu toate ca nu a prins o zi fantastica, Simona a stiut cand si cum sa apese pe acceleratie, astfel incat britanica sa nu ii dea prea mari batai de cap. Partida a durat o ora si 29 de minute. Pentru un loc in semifinalele competitiei, Halep va lupta cu Timea Bacsinszky 20 WTA), sportiva din Elvetia invingand-o surprinzator pe Agnieszka Radwanska locul 2 WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )