Libnet.ro
UNICEF

13:45

Simona Halep, criza de nervi in timpul meciului cu Bacsinszki

Antena3 Antena3,
Simona Halep, criza de nervi in timpul meciului cu Bacsinszki

Simona Halep a avut probleme serioase in sferturile turneului de la Miami, contra elvetiencei Timea Bacsinszki. Desi a cucerit primul set, romanca, numarul 5 mondial, cu 6-4, l-a pierdut pe al doilea, cu. continuă pe Antena3

Simona Halep, criza de nervi in timpul meciului cu Bacsinszki si eliminare de la Miami

Simona Halep a avut probleme serioase in sferturile turneului de la Miami, contra elvetiencei Timea Bacsinszki. Desi a cucerit primul set, romanca, numarul 5 mondial, cu 6-4, l-a pierdut pe al doilea, cu.

Simona Halep a invins-o pe Julia Goerges! Pe cine va intalni in optimi

Simona Halep locul 5 WTA) a avut emotii doar pe inceputul meciului cu Julia Goerges locul 66 WTA), cand era condusa cu 3-0. A revenit, a luptat si si-a adjudecat primul set, scor 6-4, dupa 58 de.

Simona Halep joaca azi in sferturi la Miami. S-a stabilit ora meciului cu Timea Bacsinszky. Dupa Serena si Radwanska, inca o favorita a fost eliminata

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Miami, unde va juca azi pentru un loc in careul de asi al competitiei.

Gheorghe Hagi, mesaj special pentru Simona Halep: Esti bun de tot cand ai puterea sa te ridici de jos!

Simona Halep-Timea Bacsinszky LIVE. Gheorghe Hagi i-a transmis Simonei Halep un mesaj special inaintea meciului din aceasta seara cu elvetianca Timea Bacsinszky, locul 20 WTA, si a vorbit despre dificultatile prin care trece un sportiv.

VIDEO Simona Halep vs Julia Goerges: Cum a invins-o Simona pe jucatoare din Germania

Cu toate ca a fost condusa cu 3-0 in primul set, Simona Halep 5 WTA) a avut puterea sa revina si sa o invinga pe Julia Goerges 66 WTA) in doua seturi. In urma acestui succes, Simona s-a calificat in optimile turneului WTA de la Miami, competitie unde in 2015 a ajuns pana in semifinale a fost invinsa de Serena Williams). Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Halep vs Goerges.

WTA Miami: Simona Halep vs Julia Goerges 6-4, 6-1/ Halep, in optimi - Urmeaza duelul cu Heather Watson

Simona Halep 5 WTA) a avut nevoie de o ora si 34 de minute pentru a castiga partida cu Julia Goerges 66 WTA), din Germania, rezultat in urma caruia sportiva nascuta la Constanta s-a calificat in optimile turneului WTA de la Miami. Pentru un loc in sferturile competitiei, Simona va lupta cu Heather Watson Marea Britanie, locul 69 WTA).

LIVETEXT Simona Halep la Miami: romanca a avut un prim set foarte bun. Ce i-a spus Cahill in doua randuri

De la ora 20. 00, Simona Halep va ataca accederea in semifinalele turneului de la Miami, acolo unde s-a oprit, anul trecut, dupa o infrangere cu Serena Williams.

Heather Watson a citit-o pe Simona Halep: ii stiu bine jocul!. Britanica e sfatuita sa o copieze mai bine pe romanca

Simona Halep joaca astazi cu Heather Watson, in optimile turneului de la Miami. Romanca a avut cuvinte de apreciere despre adversara ei.

Incendiu pe stadionul Cluj Arena in timpul meciului de fotbal Romania - Spania

Un incendiu a izbucnit, duminica seara, pe stadionul Cluj Arena in timpul meciului de fotbal dintre Romania si Spania, cauza fiind supraincarcarea circuitelor electrice ale liftului. Fumul produs pe hol a fost simtit si la masa presei, jurnalistii neavand voie sa paraseasca masa presei de la etaj, potrivit Mediafax.

Incediu in timpul meciului Romania-Spania

Un incendiu a izbucnit, duminica seara, pe stadionul Cluj Arena in timpul meciului de fotbal dintre Romania si Spania, cauza fiind supraincarcarea circuitelor electrice ale liftului, iar fumul produs pe hol a fost simtit si la masa presei, jurnalistii neavand voie sa paraseasca masa presei de la etaj.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )