Libnet.ro
UNICEF

14:45

Simona Halep debuteaza vineri noapte la Miami Open

Online Sport Online Sport,
Simona Halep debuteaza vineri noapte la Miami Open

Jucatoarea Simona Halep, a doua favorita la castigarea turneului de la Miami, isi va face debutul vineri noapte contra americancei Taylor Townsend. continuă pe Online Sport

Surpriza! Cu cine va face pereche Simona Halep in competitia de dublu a turneului de la Miami

Simona Halep va juca si la dublu in turneul de la Miami, acolo unde pe tabloul de simplu va intra direct in turul al doilea.

Halep debuteaza azi la Miami! Cand are loc partida dintre Simona si americanca Taylor Townsend

Simona Halep intra azi direct in turul al doilea al turneului de la Miami, acolo unde o va intalni pe americanca Taylor Townsend.

Cum a comentat Simona Halep o situatie rar intalnita, care se inregistreaza anul acesta in tenisul feminin

Simona Halep se afla la Miami, acolo unde va debuta direct in turul al doilea al turneului de categorie Premier Mandatory.

Monica Niculescu in turul doi la Miami. O asteapta un meci de foc

Ajunsa din calificari pe tabloul principal de la Miami Open, jucatoarea Monica Niculescu s-a calificat joi noapte in turul secund.

FOTO Suport important pentru Simona Halep la turneul de la Miami! Cine a venit sa o sustina pe nr 3 mondial in Florida

Simona Halep va debuta in aceasta noapte in turul al doilea al turneului de la Miami, acolo unde va avea parte de o sustinere importanta.

WTA Miami: Partida Simona Halep vs Taylor Townsend se va juca in noaptea de vineri spre sambata, dupa ora 00:30

Simona Halep 3 WTA), cap de serie numarul 2, va debuta la turneul Premier Mandatory de la Miami in noaptea de vineri spre sambata, urmand sa o intalneasca in turul al doilea pe americanca Taylor Townsend 96 WTA), venita din calificari. Meciul se va desfasura pe Terenul 1 si nu va incepe mai devreme de ora 00:30 ora Romaniei).

LIVE Begu - Andreescu in primul tur la Miami Open (joi, 1:30)

In aceasta noapte de la 1:30 transmitem live text partida dintre Irina Begu si Bianca Andreescu din primul tur la Miami Open.

Meciul Begu - Andreescu din primul tur la Miami Open amanat pentru joi din cauza ploii

In aceasta noapte de la 1:30 ar fi trebuit sa transmitem live text partida dintre Irina Begu si Bianca Andreescu din primul tur la Miami Open. Ploia a dat peste cap programul si toate partidele ramase de disputat au fost reprogramate pentru joi. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Begu - Andreescu in primul tur la Miami Open (joi, 1:30)

In aceasta noapte de la 1:30 transmitem live text partida dintre Irina Begu si Bianca Andreescu din primul tur la Miami Open.

Miami Open: Irina Begu si Marius Copil vor debuta in noaptea de miercuri spre joi

Programul zilei de marti de la Miami Open a fost dat peste cap de ploaie, astfel ca toate partidele au fost amanate pentru miercuri. Irina-Camelia Begu si Marius Copil sunt primii sportivi din Romania care vor debuta la competitia americana, meciurilor lor urmand sa aiba loc in aceasta noapte.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )