Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep, despre Flavia Pennetta: M-a batut odata, dar acum va fi o alta zi si un alt meci

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, despre Flavia Pennetta: M-a batut odata, dar acum va fi o alta zi si un alt meci

Pentru a ajunge in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami, Simona Halep favorita numarul trei) trebuie sa o invinga pe Flavia Pennetta cap de serie numarul 15). M-a batut odata, dar acum va fi o alta zi si un alt meci, a precizat Simona. continuă pe Hotnews

Simona Halep, despre Flavia Pennetta: M-a batut o data, dar acum va fi o alta zi si un alt meci

Pentru a ajunge in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami, Simona Halep favorita numarul trei) trebuie sa o invinga pe Flavia Pennetta cap de serie numarul 15). M-a batut o data, dar acum va fi o alta zi si un alt meci, a precizat Simona.

WTA Miami: Simona Halep vs Flavia Pennetta se va juca marti dimineata, de la ora 04:00

Organizatorii turneului WTA de la Miami au anuntat programul zilei de marti, iar meciul dintre Simona Halep si Flavia Pennetta din optimi) se va disputa marti dimineata, de la ora 04:00 ora Romaniei).

Halep: Pennetta m-a batut, dar acum va fi o alta zi si un alt meci

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie 3, spune inaintea meciului, din optimi, ca viitoarea sa adversara, Flavia Pennetta, favorita numarul 15, a mai batut-o in trecut, dar ca de aceasta data va fi cu totul diferit.

Live Text Miami 2015. Simona Halep - Flavia Pennetta: marti, ora 04.00. Fara victorie in fata italiencei

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, va juca marti dimineata, incepand cu ora 04. 00 ora Romaniei), impotriva Flaviei Pennetta, a 15-a favorita, in optimile turneului Premier Mandatory de la Miami.

MIAMI 2015 Pennetta vrea 4-0 cu Simona Halep. Cod rosu de furtuna in optimi

Simona Halep, a treia jucatoare a lumii, va avea parte de un duel in care Flavia Pennetta a anuntat ca va da totul pentru a invinge. De cealalta parte, Simona vrea prima victorie din meciurile cu italianca, astfel ca partida din optimi, de la Miami, se anunta una puternica.

Simona Halep la Miami: romanca revine pe teren in aceasta noapte. La ce ora va fi meciul ei din optimi cu Pennetta

Simona Halep n-are timp de odihna la Miami. Dupa ce vineri a jucat in turul II, la simplu, sambata, in primul tur, la dublu, iar duminica a intalnit-o pe Camila Giorgi, in turul III, constanteanca de 23 de ani a fost deja programata pentru urmatoarea ei confruntare.

Simona Halep la Miami. Laude de la un adversar de cosmar: Simona va fi viitorul numar 1 al tenisului feminin

Simona Halep va juca la Miami, maine dimineata, in jurul orei 04. 00 Dolcesport), in optimile turneului din Florida, la finalul caruia poate redeveni numarul doi mondial.

Simona Halep dupa eliminarea Camilei Giorgi: Nu simt ca joc cel mai bun tenis al meu

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Miami dupa 6-4, 7-5 cu Camila Giorgi din Italia. Vedeti mai jos ce a declarat Halep la finalul intalnirii de pe Grandstand.

WTA Miami: Simona Halep vs Camila Giorgi 6-4, 7-5/ In optimile competitiei

Simona Halep favorita numarul trei) a reusit sa se califice in optimile turneului Premier Mandatory de la Miami, dupa ce a trecut de Camila Giorgi Italia - locul 37 WTA). A fost 6-4, 7-5 pentru Simona, dupa un meci care a durat o ora si 29 de minute.

Simona Halep, victorie in turul doi la Miami

Simona Halep a invins-o pe Nicole Vaidisova in turul doi al turneului de la Miami, in trei seturi, 6 - 4, 2 - 6, 6 - 1. Desi a controlat primul si ultimul set, Simona a cedat inexplicabil in setul doi, cand.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )