Libnet.ro
UNICEF

06:45

Simona Halep, victorie in turul doi la Miami

Antena3 Antena3,
Simona Halep, victorie in turul doi la Miami

Simona Halep a invins-o pe Nicole Vaidisova in turul doi al turneului de la Miami, in trei seturi, 6 - 4, 2 - 6, 6 - 1. Desi a controlat primul si ultimul set, Simona a cedat inexplicabil in setul doi, cand. continuă pe Antena3

Cu cine va juca Simona Halep in turul doi la Miami Open

Simona Halep o va infrunta pe Nicole Vaidisova, in turul doi la turneul Miami Open, dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari.

Nicole Vaidisova, adversara Simonei Halep in turul doi la Miami Open

Jucatoarea ceha Nicole Vaidisova, beneficiara unui wild card, a invins-o pe Timea Babos Ungaria - locul 87 WTA) venita din calificari, scor 6-1, 7-6 4), si s-a calificat in turul doi la Miami Open, unde va juca in compania numarului 3 mondial, Simona Halep.

Nicole Vaidisova, adversara Simonei Halep in turul doi la Miami Open

Jucatoarea ceha Nicole Vaidisova, beneficiara unui wild card, a invins-o pe Timea Babos Ungaria,locul 87 WTA), scor 6-1, 7-6, si s-a calificat in turul doi la Miami Open, unde va juca impotriva Simonei Halep, numarul 3 mondial.

Nicole Vaidisova, adversara Simonei Halep in turul doi la Miami Open

Jucatoarea ceha Nicole Vaidisova, beneficiara unui wild card, a invins-o pe Timea Babos Ungaria - locul 87 WTA) venita din calificari, scor 6-1, 7-6 4), si s-a calificat in turul doi la Miami Open, unde va juca.

GAME cu GAME Miami Open: Simona Halep in turul 2 cu Nicole Vaidisova. Meciul ajunge in decisiv

Ati urmarit live text pe onlinesport. ro debutul jucatoarei Simona Halep la Miami Open de la ora 17:00 contra cehoaicei Nicole Vaidisova.

LIVE Miami Open: Simona Halep in turul 2 cu Nicole Vaidisova. Meciul este oprit de ploaie

Urmariti live text pe onlinesport. ro debutul jucatoarei Simona Halep la Miami Open de la ora 17:00 contra cehoaicei Nicole Vaidisova.

LIVE Miami Open: Simona Halep in turul 2 cu Nicole Vaidisova (17:00)

Urmariti live text pe onlinesport. ro debutul jucatoarei Simona Halep la Miami Open de la ora 17:00 contra cehoaicei Nicole Vaidisova.

WTA Miami Simona Halep se califica in turul al treilea, dupa ce a invins-o pe Nicole Vaidisova (6-4, 2-6, 6-1): Nu sint la 100% din potential

Simona Halep a trecut in trei seturi de cehoaica Nicole Vaidisova 6-4, 2-6, 6-1) in turul 2 al turneului de la Miami. Imediat dupa partida, Halep a declarat chiar pe teren ca nu este la 100% din potential dupa ce tocmai a castigat turneul de la Indian Wells.

Nicole Vaidisova: Simona Halep este o mare jucatoare, voi da totul in meciul cu ea

Sportiva ceha Nicole Vaidisova a declarat ca Simona Halep, adversara din turul doi de la Miami Open, este o jucatoare foarte buna si ca spera sa aiba o prestatie buna in intalnirea cu numarul 3 mondial, informeaza wtatennis. com, citeaza Mediafax.

Simona Halep, decizie surpriza la Turneul de la Miami

Simona Halep a decis sa joace si in proba de dublu, in cadrul Turneului de la Miami. Sportiva va face pereche cu Alexandra Dulgheru.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )