Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep despre problemele de la glezna: Am incredere ca o sa fie bine

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep despre problemele de la glezna: Am incredere ca o sa fie bine

Simona Halep a declarat, marti, dupa victoria obtinuta in fata sportivei Jana Cepelova, ca are incredere ca nu va fi impiedicata sa evolueze bine la Roland Garros de accidentarea la glezna suferita in finala turneului de la Roma, potrivit news. ro. continuă pe Hotnews

Simona Halep, surpriza uriasa inainte de debutul la Roland Garros

Simona Halep25 de ani) se simte bine la antrenamentele derulate pe arenaPhilippe Chatrier, astfel ca asteapta cu mare incredere primul meci de laRoland Garros, contra sportivei.

Simona Halep spera la primul sau titlu de Grand Slam. Romanca incepe in forta turneul de la Roland Garros |Corespondenta speciala

Simona Halep va juca maine cu slovaca Jana Cepelova. intre timp, Simona se antreneaza zilnic, iar glezna dreapta, unde a fost accidentata, se comporta tot mai bine.

Simona Halep a primit verdictul medicilor. Mesajul postat de jucatoarea noastra

Simona Halep acuza probleme destul de grave la glezna si a fost nevoita sa faca un nou RMN pentru a vedea cum se prezinta ligamentul afectat.

Roland Garros: Simona Halep, in turul doi (6-2, 6-3 cu Jana Cepelova) - Expeditiva

Simona Halep a inceput foarte bine turneul de la Roland Garros, favorita numarul trei a competitiei pariziene trecand in doua seturi, scor 6-2, 6-3, de incomoda Jana Cepelova Slovacia - 89 WTA). Se actualizeaza.

Simona Halep a dezvaluit la CNN care este secretul succesului ei din ultima perioada. Am facut asta zilnic!

Simona Halep este una dintre favoritele turneului de la Roland Garros, specialistii considerand ca jucatoarea noastra se descurca foarte bine pe zgura.

Simona Halep a facut anuntul Ce spune despre participarea la Roland Garros

Simona Halep este gata de Roland Garros. Romanca a primit OK-ul medicilor dupa accidentarea din finala de la Roma. Simona a a facut anuntul pe pagina ei de Instagram. A postat o fotografie in care lovea.

Ce recomandare are antrenorul Serenei Williams pentru Simona Halep. Poate fi cheia succesului la Roland Garros

Patrick Mouratoglou, antrenorul care a facut din Serena Williams numarul 1 mondial, a vorbit despre Simona Halep si despre viitorul ei.

Patrick Mouratoglou: In mod categoric, Simona Halep are potential pentru a castiga un Grand Slam

Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, a acordat un interviu treizecizero. ro, in care a vorbit despre editia din acest an de la Roland Garros. Patrick este de parere ca Simona Halep are toate armele pentru a castiga un Grand Slam chiar la Paris), in timp ce in turneul masculin Rafael Nadal este mare favorit la cucerirea trofeului.

Azi VIP Haute Culture este Simona Halep. Frica de pisici, pofta de inghetata, dependenta de telefon, fan FCSB pe viata

Simona Halep cap de serie numarul trei) va debuta dupa ora 20, la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Cum e VIP-ul sportului alb in afara terenului? Haute Culture o-ncurajeaza pe Halep si-ti reaminteste inaintea meciului ca ii este frica doar de pisici, ca ii plac dulciurile, s-a dat pentru prima data intr-un rollercoaster la New York, e fan FCSB pe viata, citeste carti de psihologie.

Simona Halep, terorizata de antrenorul ei! Era foarte dur cu ea, ii vorbea urat, auzisem ca o si injura!

Corneliu Idu, afaceristul care a sustinut-o financiar pe Simona Halep cand era adolescenta, l-a schimbat pe Bogdan Pandichi, fostul antrenor al tenismenei. Simona Halep a fost sprijinita financiar de omul de afaceri c.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )