Libnet.ro
UNICEF

19:15

LIVETEXT Simona Halep - Caroline Wozniacki, in semifinale la Stutgart, de la ora 14.30. Totul despre acest meci

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Simona Halep - Caroline Wozniacki, in semifinale la Stutgart, de la ora 14.30. Totul despre acest meci

Simona Halep o intalneste pe Caroline Wozniacki in semifinalele turneului de la Stuttgart, competitie de categorie Premier care ofera premii de 731. 000 de dolari. continuă pe Adevărul

GAME cu GAME Simona Halep-Caroline Wozniacki in semifinale la Stuttgart

Simona Halep a jucatastazi de la ora 14:30 in semifinalele turneului de la Stuttgart impotriva danezei Caroline Wozniacki. Meciul a fost live text in aceasta pagina.

LIVE Simona Halep-Caroline Wozniacki in semifinale la Stuttgart (14:30)

Simona Halep joaca astazi de la ora 14:30 in semifinalele turneului de la Stuttgart impotriva danezei Caroline Wozniacki. Meciul este live text in aceasta pagina.

Meciul Simona Halep - Caroline Wozniacki, programat sambata, de la ora 14.30

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 3 WTA, va juca, sambata, de la ora 14. 30, impotriva sportivei daneze Caroline Wozniacki, locul 5 WTA si cap de serie numarul 4, in semifinalele turneului.

Live Text Stuttgart 2015. Simona Halep - Caroline Wozniacki: sambata, ora 14.30. Vezi avancronica

Stuttgart 2015. Simona Halep, cap de serie 2, joaca, sambata, de la ora 14. 30 ora Romaniei), in semifinalele turneului Premier, de la Stuttgart, acolo unde o va intalni pe daneza Caroline Wozniacki, a patra favorita.

Live Text Stuttgart 2015. Simona Halep - Caroline Wozniacki: 1-1. Sanse de break, irosite

Stuttgart 2015. Simona Halep, cap de serie 2, joaca, sambata, de la ora 14. 30 ora Romaniei), in semifinalele turneului Premier, de la Stuttgart, acolo unde o va intalni pe daneza Caroline Wozniacki, a patra favorita.

WTA Stuttgart, semifinale: Simona Halep vs Caroline Wozniacki (de la ora 14:30)

Pana la finala turneului WTA de la Stuttgart, Simona Halep mai are un singur meci de castigat, cel cu Caroline Wozniacki. Cap de serie numarul doi, Simona o conduce cu 2-1 in intalnirile directe pe daneza, dar meciurile cu Caro au fost mereu dificile. Partida va fi in direct pe Digisport 3 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 14:30.

LIVE Text Simona Halep vs Caroline Wozniacki 1-1

Pana la finala turneului WTA de la Stuttgart, Simona Halep mai are un singur meci de castigat, cel cu Caroline Wozniacki. Cap de serie numarul doi, Simona o conduce cu 2-1 in intalnirile directe pe daneza, dar meciurile cu Caro au fost mereu dificile. Partida este in direct pe Digisport 3 si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Stuttgart: Caroline Wozniacki vs Simona Halep 7-5, 5-7, 6-2/ Halep, eliminata in semifinale - Prea multe erori

Principala favorita la castigarea turneului de la Stuttgart dupa eliminarea Mariei Sharapova, Simona Halep a parasit competitia in semifinale, jucatoarea noastra fiind invinsa, in trei seturi 7-5, 5-7, 6-2) de Caroline Wozniacki. Simona si-a facut in doar putine momente jocul sau de regularitate, principalul motiv al infrangerii fiind numarul mare de erori nefortate. Meciul a durat doua ore si 59 de minute. In urma acestui rezultat, scorul intalnirilor directe a devenit 2-2.

WTA Stuttgart: Caroline Wozniacki vs Simona Halep 7-5, 5-7, 6-2/ Halep, eliminata in semifinale - Fortata sa greseasca

Principala favorita la castigarea turneului de la Stuttgart de categorie Premier) dupa eliminarea Mariei Sharapova, Simona Halep a parasit competitia in semifinale, jucatoarea noastra fiind invinsa, in trei seturi 7-5, 5-7, 6-2) de Caroline Wozniacki. Simona si-a facut in doar putine momente jocul sau de regularitate, principalul motiv al infrangerii fiind numarul mare de erori nefortate Caro a returnat aproape tot). Meciul a durat doua ore si 59 de minute. In urma acestui rezultat, scorul intalnirilor directe a devenit 2-2.

Simona Halep la Stuttgart: va juca in semifinale cu un fost lider mondial!

Simona Halep va juca in semifinalele turneului de la Stuttgart contra danezei Caroline Wozniacki locul 5 WTA), pe care o conduce la meciuri directe cu 2-1.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )