Libnet.ro
UNICEF

08:00

Simona Halep, dupa meciul dramatic cu Ajla Tomljanovic: A fost mai greu decat credeam. Ce spune despre viitoarea adversara, Veronika Kudermetova

B1 B1,
Simona Halep, dupa meciul dramatic cu Ajla Tomljanovic: A fost mai greu decat credeam. Ce spune despre viitoarea adversara, Veronika Kudermetova

Simona Halep a reusit calificarea in turul 3 la Australian Open, primul turneu de Grand Slam din anul 2021. A bifat o victorie cu mari emotii, in fata australiencei Ajla Tomljanovic, dupa ce a revenit spectaculos. continuă pe B1

Reactia Simonei Halep dupa victoria cu Ajla Tomljanovic

Vedeti mai jos ce a declarat la cald Simona Halep dupa victoria obtinuta, miercuri, in turul secund la Australian Open.

Programul zilei de miercuri - Cand va juca Simona Halep cu Ajla Tomljanovic

A fost anuntat programul zilei de miercuri 10 februarie 2021) de la Australian Open. in turul doi al competitiei, Simona Halep si Sorana Cirstea vor incerca sa mearga mai departe la primul Grand Slam al anului.

Simona Halep, calificare dramatica in turul trei: A fost condusa cu 5-2 in setul decisiv de Ajla Tomljanovic

Ajla Tomljanovic a ajutat-o pe Simona sa intre cu adevarat in turneu, sportiva care reprezinta Australia oferind o replica excelenta. Ajla a fost aproape de a produce marea surpriza: a condus cu 5-2 in decisiv. A fost insa momentul care a trezit focul: Halep nu a mai cedat vreun game si a triumfat dupa un adevarat roller-coaster de doua ore si 34 de minute 4-6, 6-4, 7-5). Simona este in turul trei la Australian Open, acolo unde va da peste Veronika Kudermetova.

Ce l-a deranjat pe Darren Cahill la eleva sa - Simona Halep a vorbit despre acest aspect la conferinta de presa

Simona Halep a vorbit la conferinta de presa de dupa meciul cu Ajla Tomljanovic Australian Open, turul doi) si despre aspectele mai putin placute ale meciului istovitor castigat miercuri. Locul 2 WTA, Halep le-a spus jurnalistilor ca l-a deranjat pe Darren Cahill.

Ce repros i-a facut Cahill lui Halep dupa meciul cu Tomljanovic

Simona Halep s-a intrebuintat serios pentru calificarea in turul al treilea la Australian Open.

Simona Halep si problemele medicale care nu ii dau pace: Am simtit ca pocneste ceva

Problemele medicale cu care s-a confruntat de-a lungul timpului nu ii dau pace Simonei Halep. Dupa meciul cu Ajla Tomljanovic din turul secund de la Australian Open, locul doi mondial a spus ca si-a depasit limitele pentru a obtine victoria.

Simona Halep, mesaj clar catre Darren Cahill. Ce i-a transmis antrenorul, romanca i-a dat dreptate

Am aratat ca vehea Simo, a spus romanca in interviul de la finalul meciului cu Ajla Tomljanovic de la Australian Open in care se disculpa pentru iesirile din timpul luptei. Mesajul sau pentru antrenorul Darren Cahill si echipa. Simona Halep, mesaj catre Darren Cahill dupa meciul cu Ajla Tomljanovic Campioana noastra i-a cerut scuze lui .

Ce a spus Ajla Tomljanovic dupa infrangerea dureroasa cu Simona Halep

Ajla Tomljanovic a declarat, miercuri, in conferinta de presa de dupa meciul de la Australian Open cu Simona Halep, ca romanca nu este degeaba numarul 2 mondial, ceea ce a aratat in setul decisiv, si ca va dura cateva zile pana cand va reusi sa treaca peste aceasta infrangere.

Asa am trait Simona Halep - Ajla Tomljanovic

Miercuri, dupa ora 10:00, am transmis live text in aceasta pagina meciul Simona Halep - Ajla Tomljanovic, partida din turul secund la Australian Open.

S-a stabilit ora meciului Simona Halep - Ajla Tomljanovic

Simona Halep revine pe teren, miercuri, pentru meciul din turul al doilea la Australian Open.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.426 seconds )