Libnet.ro
UNICEF

23:30

Asa am trait Simona Halep - Ajla Tomljanovic

Online Sport Online Sport,
Asa am trait Simona Halep - Ajla Tomljanovic

Miercuri, dupa ora 10:00, am transmis live text in aceasta pagina meciul Simona Halep - Ajla Tomljanovic, partida din turul secund la Australian Open. continuă pe Online Sport

S-a stabilit ora meciului Simona Halep - Ajla Tomljanovic

Simona Halep revine pe teren, miercuri, pentru meciul din turul al doilea la Australian Open.

Programul zilei de miercuri - Cand va juca Simona Halep cu Ajla Tomljanovic

A fost anuntat programul zilei de miercuri 10 februarie 2021) de la Australian Open. in turul doi al competitiei, Simona Halep si Sorana Cirstea vor incerca sa mearga mai departe la primul Grand Slam al anului.

Simona Halep a starnit hohote de ras dupa victorie. Ce a putut spune in fata publicului

Simona Halep a starnit hohote de ras dupa victorie. Ce a putut spune in fata publicului de la Asustralian Open, vedeti in randurile de mai jos. Simona Halep, preferata publicului din tribune. Ce a spus sportiva noastra de i-a atras simpatia tuturor Simona Halep a starnit hohote de ras dupa victoria de la Australia Open.

Ce a spus Ajla Tomljanovic dupa infrangerea dureroasa cu Simona Halep

Ajla Tomljanovic a declarat, miercuri, in conferinta de presa de dupa meciul de la Australian Open cu Simona Halep, ca romanca nu este degeaba numarul 2 mondial, ceea ce a aratat in setul decisiv, si ca va dura cateva zile pana cand va reusi sa treaca peste aceasta infrangere.

Reactia Simonei Halep dupa victoria cu Ajla Tomljanovic

Vedeti mai jos ce a declarat la cald Simona Halep dupa victoria obtinuta, miercuri, in turul secund la Australian Open.

Simona Halep, calificare dramatica in turul trei: A fost condusa cu 5-2 in setul decisiv de Ajla Tomljanovic

Ajla Tomljanovic a ajutat-o pe Simona sa intre cu adevarat in turneu, sportiva care reprezinta Australia oferind o replica excelenta. Ajla a fost aproape de a produce marea surpriza: a condus cu 5-2 in decisiv. A fost insa momentul care a trezit focul: Halep nu a mai cedat vreun game si a triumfat dupa un adevarat roller-coaster de doua ore si 34 de minute 4-6, 6-4, 7-5). Simona este in turul trei la Australian Open, acolo unde va da peste Veronika Kudermetova.

Ce l-a deranjat pe Darren Cahill la eleva sa - Simona Halep a vorbit despre acest aspect la conferinta de presa

Simona Halep a vorbit la conferinta de presa de dupa meciul cu Ajla Tomljanovic Australian Open, turul doi) si despre aspectele mai putin placute ale meciului istovitor castigat miercuri. Locul 2 WTA, Halep le-a spus jurnalistilor ca l-a deranjat pe Darren Cahill.

Simona Halep, dupa meciul dramatic cu Ajla Tomljanovic: A fost mai greu decat credeam. Ce spune despre viitoarea adversara, Veronika Kudermetova

Simona Halep a reusit calificarea in turul 3 la Australian Open, primul turneu de Grand Slam din anul 2021. A bifat o victorie cu mari emotii, in fata australiencei Ajla Tomljanovic, dupa ce a revenit spectaculos.

La ce s-a gandit Simona Halep atunci cand era condusa cu 5-2 in decisiv de Ajla Tomljanovic

Simona Halep a avut parte de primul test adevarat de la Australian Open, numarul doi mondial avand nevoie de nervi de otel pentru a trece de Ajla Tomljanovic si pentru a se califica in turul trei. Simona a fost condusa cu 5-2 in decisiv, dar a reusit cumva sa stranga din dinti si sa revina incredibil pentru o victorie spectaculoasa.

Victorie dramatica pentru Simona Halep, la Australian Open. A invins-o de Ajla Tomljanovic, in turul 2

Simona Halep 2 WTA) a trecut in turul al treilea la Australian Open, in urma unei partide dramatice. Romanca invins-o in trei seturi pe australianca de origine croata Ajla Tomljanovic 72 WTA), cu 6-4, 4-6,.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )