Libnet.ro
UNICEF

01:06

Simona Halep, eliminata in semifinalele turneului de la US Open

B1 B1,
Simona Halep, eliminata in semifinalele turneului de la US Open

Simona Halep, numarul 2 WTA, a fost eliminata, vineri, in semifinalele turneului US Open, dupa ce a fost invinsa de italianca Flavia Pennetta, locul 26 WTA, intr-o partida ce a durat doar o ora, scor 1-6, 3-6,. continuă pe B1

Simona Halep, ELIMINATA, de la US Open, de Pennetta. Romanca, lovita de fulgerul italian!

Simona Halep, cap de serie numarul 2, o intalneste, vineri, pe Flavia Pennetta, a 26-a favorita, in cea de a treia sa semifinala de Grand Slam din cariera. Romanca va lupta pentru un loc in finala US Open 2015, acolo unde ar putea da piept cu liderul WTA Serena Williams.

Flavia Pennetta: Simona Halep m-a provocat bine, nu a fost usor

Italianca Flavia Pennetta, locul 26 WTA, care a invins-o vineri pe Simona Halep in semifinalele turneului de la US Open, a declarat ca meciul cu tenismena romanca a fost greu, scrie Mediafax. Sunt foarte fericita,.

La ce ora joaca Simona Halep, astazi, la US Open

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, va juca, miercuri, cu Victoria Azarenka din Belarus, locul 20 WTA si cap de serie numarul 20, in sferurile de finala ale US Open, meciul fiind programat pe arena.

La ce ora joaca Simona Halep, miercuri, la US Open

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, va juca, miercuri, cu Victoria Azarenka din Belarus, locul 20 WTA si cap de serie numarul 20, in sferurile de finala ale US Open, meciul fiind programat pe arena.

Adevarul Live, ora 15.00: Simona Halep, in semifinalele US Open! Ce sanse are Simona sa castige primul Grand Slam

Simona Halep s-a calificat in semifinalele US Open, dupa o victorie superba contra Victoriei Azarenka, din Belarus.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului US Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 2, s-a calificat in premiera in semifinalele turneului US Open, ultimul Grand Slam al anului, dupa ce a invins-o in trei seturi pe Victoria Azarenka, numarul 20 pe lista capilor de serie, miercuri, la arenele Flushing Meadows din New York.

Simona Halep a depasit 10 milioane de dolari obtinuti din tenis

Prin calificarea in semifinalele turneului US Open, ultimul concurs de Mare Slem al sezonului, Simona Halep a depasit o borna importanta in ceea ce priveste castigurile obtinute din tenis.

LIVE Simona Halep - Flavia Pennetta in semifinale la US Open (18:00)

Astazi de la ora 18:00 transmitem in aceasta pagina mult asteptata intalnire dintre Simona Halep si Flavia Pennetta din semifinalele US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului.

Simona Halep s-a retras de la US Open din proba de dublu mixt

Simona Halep, care s-a calificat, luni, in sferturile de finala la US Open, s-a retras din proba de dublu mixt, unde trebuia sa evolueze, tot in sferturi, alaturi de Horia Tecau. Simona Halep a acuzat probleme la.

US Open: Flavia Pennetta vs Simona Halep 6-1, 6-3/ Halep, eliminata in semifinale - Ziua nefasta

Simona Halep nu a putut repeta evolutiile incantatoare din meciurile cu Lisicki si Azarenka a avut doar 10 lovituri castigatoare si a facut 23 de erori nefortate), jucatoarea noastra pierzand fara drept de apel in fata Flaviei Pennetta numarul 26 WTA). Flavia a returnat aproape tot a avut un plan tactic bine pus la punct), a fortat-o pe Simona sa greseasca, iar Halep a parut coplesita de importanta partidei meciul a durat doar 59 de minute!). Visul american se opreste pentru Simona in semifinalele de la US Open cu parerea de rau ca a fost la o zi distanta de marea finala de pe Arthur Ashe.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )