Libnet.ro
UNICEF

10:45

Simona Halep, un exemplu pentru studentii romani din strainatate

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Simona Halep, un exemplu pentru studentii romani din strainatate

Viitorul apartine celor care cred in frumusetea viselor lor. Eleanor Roosevelt) Liga Studentilor Romani din Strainatate LSRS) felicita, in numele membrilor sai din intreaga lume, performantele extraordinare si exemplul de excelenta oferit de jucatoarea profesionista de tenis feminin, Simona Halep. In viziunea LSRS, parcursul sportiv . continuă pe Ceaşca de Cultură

Simona Halep, pe locul doi in clasamentul all time al premiilor din tenis obtinute de sportivii romani

Jucatoarea de tenis Simona Halep a urcat pe locul doi in clasamentul all time al premilor obtinute in tenis de sportivii romani. De asemenea, premiul Simonei Halep de la Paris este cel mai mare obtinut.

incurajarile campionilor romani pentru Simona Halep

Multe mesaje de sustinere pentru Simona Halep din lumea sportului. Presedintele Federatiei Romane de Tenis, fosti tenismeni dar si ministrul Tineretului si Sportului sunt convinsi ca Simona va castiga finala.

Simona Halep l-a depasit pe Victor Hanescu in clasamentul banilor obtinuti din tenis de jucatorii romani (a adunat 4,56 milioane de dolari)

Simona Halep, locul 3 WTA, a urcat pe locul doi in clasamentul all time al premiilor brute obtinute de jucatorii romani de tenis in istorie, sportiva din Constanta intrecandu-l pe Victor Hanescu dupa ce a jucat finala feminina de simplu a turneului de la Roland Garros.

Simona Halep, pe locul 2 in topul tenismenilor romani cu cele mai mari castiguri din premii

Simona Halep, noul numar 3 mondial, a adunat 4,56 milioane dolari numai din premii oferite la turneele de tenis. Ea se afla pe locul al doilea, dupa Andrei Pavel, care a totalizat 5,225 milioane dolari in toata cariera sa.

Gestul SUPERB al lui Tiriac pentru Simona Halep. Ce a facut miliardarul pe tot parcursul meciului

Meciul dintre Simona Halep si Maria Sharapova a tinut cu sufletul la gura milioane de romani. Iar cei care au fost pe arena Philippe Chatrier au trait emotia la cote uriase. Printre cei aflati in public s-a.

Presedintele Federatiei Romane de Tenis: Simona Halep este o luptatoare desavarsita

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a felicitat-o pe Simona Halep pentru rezultatele exceptionale de la turneul Roland Garros. Am vazut sute de romani foarte fericiti ca o romanca ii re.

Simona Halep e aici! Vedetele Antena 3, Radio Zu si Observator i-au transmis mesaje de incurajare sportivei

Romanii de pretutindeni, si nu numai, sunt alaturi de Simona Halep. Fie ei oameni obisnuiti, care ne-au scris la adresa simona@antena3. ro, fie comunitatea aromana, fosti sau viitori campioni romani, copiii de.

Asemanarea dintre Simona Halep si Ayrton Senna

Trei lucruri i se pot reprosa arbitrului de scaun dupa finala pierduta de Simona Halep in fata rusoaicei Maria Sharapova, la Roland Garros. La fel cum Ayrton Senna se plangea de politizarea si influenta banilor in Formula 1, la fel si Simona Halep se confrunta cu aceleasi piedici in calea sa spre performanta, ceea ce ii face lucrurile mai grele. Bineinteles, nu imposibile, pentru ca talentul ei va iesi in totalitate la suprafata.

Finala Roland Garros, LIVE TEXT: Simona Halep- Maria Sharapova 2 - 2 in decisiv. Meciul se decide in setul trei, pentru prima data dupa 2001

Simona Halep o intalneste la aceasta ora pe Maria Sharapova, in finala turneului de la Roland Garros, prima finala de Grand Slam pentru sportiva din Romania. Simona este singura jucatoare din competitie care nu.

AUDIO Emotia transmisa de Simona Halep l-a inspirat pe un muzician bistritean, care i-a dedicat o piesa la tambal

Ca si noi toti, instrumentalistul bistritean stabilit in Olanda Radu Seu a trait la maxim meciul Simonei Halep de la Paris. Emotia transmisa de sportiva l-a determinat pe tambalist sa ii dedice o piesa, pe care a numit-o simplu Simona Halep, pentru tine cu drag.

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )